Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε δεκτή την παραίτηση Κοππά

Μάρτιος 6th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Απάντηση με αιχμές από τον πρόεδρο του ΠαΣοΚ που επέστρεψε την επιστολή
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε δεκτή την παραίτηση Κοππά

Αποδεκτή έκανε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος την παραίτηση της Μαριλένας Κοππά από επικεφαλής της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, λόγω του αποκλεισμού των ευρωβουλευτών από την ex officio συμμετοχή τους στην Κεντρική Επιτροπή.

Μάλιστα, ο κ. Βενιζέλος επέστρεψε στην κ. Κοππά κλειστό τον φάκελο, με τον οποίο του εστάλη η επιστολή, διότι πριν τον παραλάβει, η επιστολή είχε δημοσιευτεί σε διάφορες ιστοσελίδες.

Παρατηρεί στην κ. Κοππά ότι η παραίτηση θα έπρεπε να είχε υποβληθεί σε κατ’ ιδίαν συνάντησή τους και μάλιστα συνοδευόμενη με απολογισμό του έργου της ως επικεφαλής της ΚΟ.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρει στην απάντησή του ότι θα μπορούσε η κ. Κοππά να θέσει το θέμα στο συνέδριο ή να θέσει υποψηφιότητα για να εκλεγεί.

Αναφέρει επίσης ότι οι ευρωβουλευτές επελέγησαν το 2009 σε άλλες συνθήκες και χωρίς επαφή με την εκλογική βάση του Κινήματος.

Και προσθέτει ότι: «Η επιλογή για τα υψηλά και υπεύθυνα καθήκοντα του Ευρωβουλευτή δεν συνεπάγεται αυτομάτως και συνεχώς επιλογή για τα κομματικά όργανα και μάλιστα για ex officio συμμετοχή σε ένα νέο κομματικό όργανο που συγκροτήθηκε από το Συντακτικό Συνέδριο».

ΤΟ ΒΗΜΑ

This entry was posted on Τετάρτη, Μάρτιος 6th, 2013 at 08:52 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply