Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Οι έξι καλύτερες δουλειές του κόσμου στην Αυστραλία

Μάρτιος 5th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Φροντιστής καγκουρό ή taste master είναι δύο από τις έξι καλύτερες δουλειές στον κόσμο. Ο διαγωνισμός για την κάλυψη των θέσεων διενεργείται ως τις 10 Απριλίου και οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα bestjobs.australia.com

Τις έξι καλύτερες δουλειές του κόσμου προσφέρει και φέτος η Αυστραλία σε νέους του εξωτερικού. Οι θέσεις αφορούν σε blogger που ασχολείται με τους V.I.P στο Σίδνεϊ, φροντιστή καγκουρό ή φωτογράφο στη Μελβούρνη, φύλακα πάρκου στις παραλίες του Κουίνσλαντ, «taste master» (άρχοντα της γεύσης) και συναντήσεις με τους Αβορίγινες. Κάθε δουλειά προσφέρεται σε διαφορετική πόλη της Αυστραλίας.

Ο «taste master» (άρχοντας της γεύσης) θα πρέπει να επισκέπτεται εστιατόρια, κάβες, brasserie και αμπελώνες στη δυτική Αυστραλία. Για τους Αβορίγινες, ένας τυχερός θα ταξιδέψει στην περιοχή Άουτμπακ όπου θα συναντήσει τους τοπικούς πληθυσμούς και θα ζήσει αξέχαστες περιπέτειες.

Ο διαγωνισμός απευθύνεται κυρίως σε νέους ηλικίας έως 30 ετών, οι οποίοι είναι λάτρεις της περιπέτειας, διαθέτουν άδεια προσωρινής εργασίας για την Αυστραλία και είναι από τις ΗΠΑ, τη Βρετανία, τη Γαλλία, το Χονγκ Κονγκ, την Ταϊβάν, την Ιαπωνία και τη Νότια Κορέα.

Οι νικητές θα πάρουν από 100.000 δολάρια Αυστραλίας, 78.000 ευρώ, για ένα εξάμηνο. Οι υποψήφιοι έχουν διορία ως τις 10 Απριλίου για υποβάλουν τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα bestjobs.australia.com.

Οι τυχεροί θα πρέπει να συντάξουν κείμενα σχετικά με την εργασία τους και να τραβήξουν φωτογραφίες.

Το 2009, πρώτη χρονιά που έγινε η εκστρατεία αυτή για την προώθηση του τουρισμού στην Αυστραλία, οι υποψήφιοι ήταν 35.000 από 200 χώρες. Νικητής αναδείχθηκε ο βρετανός Μπεν Σάουθχολ, ο οποίος για έξι μήνες ανέλαβε χρέη φύλακα στο νησί Χάμιλτον στο Μεγάλο Κοραλογενή Ύφαλο.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Γραφείο Τουρισμού του Κουίνσλαντ, οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία της πόλης αυξήθηκαν κατά 15 ως 20%.

www.skai.gr

This entry was posted on Τρίτη, Μάρτιος 5th, 2013 at 14:35 and is filed under HOT-LIFESTYLE, ΕΡΓΑΣΙΑ, ΚΟΣΜΟΣ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply