Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΔΗ.ΜΑΡ.: Η Δυτική Μακεδονία, ως το απόλυτο θύμα της στατιστικής και, οι γυναίκες της, απόλυτα θύματα, ανεξαρτήτως περιστάσεων

Μάρτιος 5th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Προκηρύχθηκε το πρόγραμμα του ΕΣΠΑ για τη στήριξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας. Μέχρις εδώ καλά. Εξαιρείται όμως από τις περιοχές εφαρμογής του η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

Η πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ανεργία, με ποσοστό ανέργων γυναικών άνω του 50%, εξαιρείται του προγράμματος, λόγω της πρόσθεσης στο ακαθάριστο τοπικό προϊόν της, αυτού της Δ.Ε.Η.

Το πρόβλημα δεν είναι ούτε νέο, ούτε άγνωστο. Κατά τη γνώμη μας, δεν είναι και μη αντιμετωπίσιμο. Το προϊόν της Δ.Ε.Η. εκτός από τοπικό είναι και εθνικό.

Η στατιστική διάγνωση της ύπαρξης πλούτου και εισοδήματος μιας περιοχής, οφείλει να αποτυπώνει πραγματικότητες, όχι να στρεβλώνει.

Περιφερειακή Επιτροπή
ΔΗΜ.ΑΡ. Δυτικής Μακεδονίας

This entry was posted on Τρίτη, Μάρτιος 5th, 2013 at 12:16 and is filed under ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply