Σε σιωπηρή διαμαρτυρία συμμετείχαν το απόγευμα εκατοντάδες Λαρισαίοι, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των Ενεργών Πολιτών της πόλης, στη μνήμη των δυο φοιτητών του ΤΕΙ που έχασαν τη ζωή τους την περασμένη Πέμπτη, στην προσπάθειά τους να ζεσταθούν με αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Οι πολίτες, στάθηκαν επί ώρα σιωπηλοί στην Κεντρική Πλατεία, κρατώντας αναμμένα κεριά υπό τους ήχους διακριτικής μουσικής που έπαιζε νεανικό συγκρότημα, αποχαιρετώντας έτσι τους δύο άτυχους νέους, η απώλεια των οποίων συγκλόνισε την πόλη, και στέλνοντας μήνυμα διαμαρτυρίας προς την πολιτεία.

Επίσης, πραγματοποιήθηκε συγκέντρωση και στο Σύνταγμα.

Bελτιώνεται η  υγεία των δυο εκ των τριών φοιτητών της Λάρισας

Σημάδια βελτίωσης παρουσιάζει η υγεία των δυο από τους τρείς φοιτητές που νοσηλεύονται στo νοσοκομείo της Λάρισας μετά το τραγικό περιστατικό με το αυτοσχέδιο μαγκάλι.

Στάσιμη και κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του τρίτου φοιτητή που νοσηλεύεται στην ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας διασωληνωμένος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.