Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πάγκαλος: Έχω στοιχεία και για άλλους δημάρχους που κλέβουν το Δημόσιο

Μάρτιος 3rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ

Πάγκαλος: Εχω στοιχεία και για άλλους δημάρχους που κλέβουν το Δημόσιο

«Υπάρχουν και πολλοί άλλοι δήμαρχοι εν ενεργεία που κλέβουν το Δημόσιο και ανήκουν σε όλες τις πολιτικές παρατάξεις περιλαμβανομένης και της αντιπολίτευσης», υποστήριξε ο Θεόδωρος Πάγκαλος, κληθείς να σχολιάσει την καταδίκη του πρώην δημάρχου Θεσσαλονίκης Β. Παπαγεωργόπουλου.

Ο κ. Πάγκαλος διευκρίνισε ότι αναφέρεται στην εκλογική του περιφέρεια και δήλωσε, μάλιστα, ότι βρίσκεται στη διάθεση του εισαγγελέα προκειμένου να καταθέσει στοιχεία.

«Είμαι βουλευτής 32 χρόνια και ξέρω τι γίνεται στα ταμεία των δήμων που συγκροτούν την περιοχή μου», είπε, προσθέτοντας ότι έχουν γίνει αναφορές και προς τους αρμόδιους υπουργούς και προς τον γενικό γραμματέα δημόσιας διοίκησης της περιοχής και προς τον επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης και μερικές φορές και προς τον εισαγγελέα.

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του ΣΥΡΙΖΑ περί πολιτικού χρήματος στην υπόθεση Παπαγεωργόπουλου, ο κ. Πάγκαλος επισήμανε: «Αν έχει κάτι να αποδείξει ο ΣΥΡΙΖΑ, ορθώς το λέει και να το αποδείξει. Εάν δεν έχει κάτι να αποδείξει, να το βουλώσει, γιατί υπάρχουν εκατοντάδες στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δουλεύουν στην τοπική αυτοδιοίκηση με λεφτά του λαού και λειτουργούν ως κομματικός μηχανισμός».

Υποστήριξε δε ότι «υπάρχουν δήμαρχοι του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίοι διορίζουν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και νομικούς συμβούλους, οι οποίοι δεν πατάνε ποτέ στο δημαρχείο και είναι αργόμισθοι».

www.imerisia.gr

This entry was posted on Κυριακή, Μάρτιος 3rd, 2013 at 14:48 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply