Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Λάρισα: Εξιτήριο παίρνει σήμερα ο ένας φοιτητής – Κρίσιμες ώρες για τους άλλους δύο…

3 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Εξιτήριο παίρνει την Κυριακή ο ένας φοιτητής, κρίσιμες ώρες για τους άλλους δύο

Καλά είναι τα νέα για τον έναν εκ των τριών φοιτητών που νοσηλεύονται μετά το τραγικό συμβάν που έλαβε χώρα την Πέμπτη στη Λάρισα και κόστισε τη ζωή σε δύο φοιτητές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του onlarissa.gr ο φοιτητής που νοσηλεύονταν με οξυγόνο στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου είναι καλά στην υγεία του και σήμερα Κυριακή εκτιμάται πως θα λάβει εξιτήριο.

Σε ότι αφορά τον άλλο φοιτητή που νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό διασωληνομένος, οι εργαστηριακές του εξετάσεις είναι καλές και αναμένεται στις επόμενες ώρες να γίνει δεύτερη προσπάθεια αφύπνισης. Υπενθυμίζεται πως χθες έγινε ανεπιτυχώς η πρώτη προσπάθεια αφύπνισης ενώ πραγματοποιήθηκε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε πως υπάρχει βλάβη – άγνωστης έκτασης – στον εγκέφαλο.

Κρίσιμο είναι το επόμενο εικοσιτετράωρο και για τον τρίτο φοιτητή που νοσηλεύεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας. Ο νεαρός είναι διασωληνωμένος ενώ ιατρικές πηγές αναφέρουν στο onlarissa.gr πως έχουν αποκατασταθεί όλες οι λειτουργίες του (πνεύμονες, νεφροί κλπ.). ωστόσο, δεν έχουν γίνει ακόμη εξετάσεις για να φανεί η κατάσταση του εγκεφάλου. Σήμερα Κυριακή θα γίνει η πρώτη προσπάθεια για αφύπνιση του.

Στο πλευρό των φοιτητών βρίσκονται οι γονείς τους, στους οποίους έχουν παρασχεθεί όλες οι βοήθειες από πλευράς νοσοκομείων ώστε να διευκολυνθεί η διαμονή τους στη Λάρισα.

Οnlarissa.gr

This entry was posted on Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2013 at 09:09 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply