Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΚΤΕΛ Γρεβενών: “Από Δευτέρα (4/3) διακόπτουμε την μεταφορά των μαθητών” …

3 Μαρτίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με ανακοίνωσή τους οι άνθρωποι του ΚΤΕΛ Γρεβενών ενημερώνουν για την διακοπή των δρομολογίων των μαθητών από την Δευτέρα διότι (όπως γράφουν) έφτασαν στο ύστατο σημείο…

Η ανακοίνωση του ΚΤΕΛ Γρεβενών αναφέρει:

“Οι μεταφορείς της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών, που εκτελούμε το έργο της μεταφοράς των μαθητών της περιοχής μας, ανακοινώνουμε και ενημερώνουμε με βαθιά λύπη μας το επιβατικό κοινό, γονείς και μαθητές, ότι από την Δευτέρα 4/3/2013 πρόκειται να διακόψουμε την εκτέλεση του έργου τής μεταφοράς των μαθητών.

Στην απόφασή μας αυτή εξαναγκαστήκαμε από την συνεχιζόμενη άρνηση καταβολής των δεδουλευμένων, βεβαιωμένων, υφιστάμενων και τιμολογημένων αμοιβών μας, οι οποίες όχι μόνο δεν αμφισβητούνται, αλλά έχουν βεβαιωθεί ήδη από τις αρμόδιες αρχές.

Η άρνηση αυτή καταβολής εξωθεί όλους εμάς στην οικονομική καταστροφή, διότι πλέον έχουμε εξαντλήσει κάθε όριο πίστωσης προς το Ελληνικό Δημόσιο καταβάλλοντας καθημερινά μισθούς, αξία καυσίμων, λειτουργικά έξοδα χάριν δημοσίου συμφέροντος. Δυστυχώς όμως πλέον φτάσαμε στο ύστατο σημείο και διακινδυνεύουμε την οικονομική μας επιβίωση με αποκλειστική υπαιτιότητα των αρμοδίων αρχών.

Έχοντας πλήρη επίγνωση των συνεπειών της απόφασης αυτής ζητούμε συγνώμη από τους γονείς και μαθητές, των οποίων το συμφέρον προτάσουμε πάντοτε, για όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκαλέσει η απόφασή μας αυτή” .

ΚΤΕΛ ΓΡΕΒΕΝΩΝ Α.Ε.

This entry was posted on Κυριακή, 3 Μαρτίου, 2013 at 13:57 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΠΑΙΔΕΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply