Με αφορμή τις εκλογές του συλλόγου πολυτέκνων, θέλω να τονίσω οτι, οι οικογενειες των πολυτέκνων, ειδικά στην Ελλάδα, πρέπει να αποτελουν σταθμό, διότι οι πολύτεκνες οικογένειες γνωρίζουν καλύτερα από κάθε άλλον, και βιώνουν πιο κοντά από κάθε άλλον, το βάρος της καθημερινότητας και τους κινδύνους που αναπτύσσονται γύρω μας.

Διανύουμε μία ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο για την Ελλάδα. Η διεθνής οικονομική κρίση και η υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου έχουν ανατρέψει τους όρους εργασίας, ενώ παράλληλα έχουν εντείνει την έξαρση της νεανικής ανεργίας, τη φτώχεια και τη γενική επιβάρυνση των συνθηκών της καθημερινής ζωής της μέσης ελληνικής οικογένειας.

Σημειώνονται πλέον όλο και βαθύτερες αλλαγές στις οικογενειακές δομές, στα ήθη και τα έθιμα της κοινωνίας μας. Το δημογραφικό εξακολουθεί να αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας, με επακόλουθο τις τεράστιες κοινωνικές επιπτώσεις που οδηγούν σε οικονομικές παρενέργειες. Αυτόν τον δύσκολο αγώνα που κάνουν οι πολύτεκνοι, τον γνωρίζουμε καλά.

Πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, είμαστε αλληλέγγυοι, βρισκόμαστε κοντά σας και προσπαθούμε να δημιουργήσουμε καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον των παιδιών σας. Διότι τα δικά σας παιδιά είναι το μέλλον της Ελλάδας. Η περαιτέρω ενίσχυση των πολύτεκνων οικογενειών πρέπει να αποτελεί διαχρονικά, πρώτη εθνική μας προτεραιότητα.
Θέλω να σας ευχαριστήσω ειλικρινά για το θάρρος και την προσφορά σας στην πατρίδα, και να σας ευχηθώ υγεία και κάθε προκοπή στα παιδιά σας.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΚΟΔΡΑΣ

Υπ.ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.