Το απόγευμα της Πέμπτης (28/2) ένας έγκλειστος του σωφρονιστικού ιδρύματος στα Γρεβενά επιχείρησε να αποδράσει από το νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν.

Σύμφωνα με το Star-Fm.gr, πρόκειται για έγκλειστο Αλβανικής υπηκοότητας 40 χρονών, που ήρθε την Δευτέρα από τις φυλακές του Κορυδαλλού στο Σωφρονιστικό κατάστημα των Γρεβενών και εκτίει ποινή 7χρόνων για ληστείες και άλλες αξιόποινες πράξεις.

Με το που μπήκε στο κελί, δέχθηκε επίθεση από ομοεθνείς του, για άγνωστο λόγο, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν.
Στη συνέχεια οδηγήθηκε για νοσηλεία στο Νοσοκομείο Γρεβενών όπου παρέμεινε για τρεις μέρες.

Όταν ολοκληρώθηκε η παραμονή του, αντιλαμβανόμενος πως θα επιστρέψει στις φυλακές του Φελλίου Γρεβενών και πιθανώς να αντιμετωπίσει ξανά την ίδια αντιμετώπιση από τους φυλακισμένους, ζήτησε να κάνει μπάνιο.

Εκεί προσπάθησε να αποδράσει από την οροφή αλλά αυτό στάθηκε αδύνατο. Αμέσως έγινε αντιληπτός από τους φρουρούς και στη συνέχεια οδηγήθηκε στον θάλαμο νοσηλείας όπου σε κατάσταση αμόκ έσπασε τα πάντα που βρισκόταν εκεί.

Ακολούθως, προσπάθησε να αποδράσει από τα κάγκελα, όπου τελικά οι φρουροί, οι Αστυνομικοί αλλά και υπάλληλοι της Πυροσβεστικής, που προσέτρεξαν άμεσα, κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.