http://4.bp.blogspot.com/-eD2aABy93mQ/US0o4l0FzXI/AAAAAAABuOY/eGLNtzalFF8/s1600/THES+1.jpgΤην Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013 ο βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών κ. Τιμολέων Κοψαχείλης παρευρέθηκε στον ετήσιο χορό του Συλλόγου των “Εν Θεσσαλονίκη Γρεβενιωτών”.

Ο βουλευτής απηύθυνε χαιρετισμό, όπως είπε ο ίδιος σε ανθρώπους «οι οποίοι πάντα κουβαλούν στην ψυχή τους ένα κομμάτι από τον τόπο τους και προσπαθούν από καρδιάς να κρατήσουν ζωντανές τις μνήμες, τα ήθη και τις παραδόσεις τους μεταφέροντάς τες αναλλοίωτες από γενιά σε γενιά στο πέρασμα των χρόνων».

http://4.bp.blogspot.com/-JG2JRb1qhdE/US0o4aYM83I/AAAAAAABuOU/oiORyOgkEL4/s1600/THES+2.jpg

Έδωσε ένα μήνυμα αισιοδοξίας τονίζοντας ότι «παρά τις δυσκολίες που αναγκαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε, δεν πρέπει να χάνουμε τη δύναμη που πηγάζει από μέσα μας αλλά και την πίστη στις δυνατότητες της Ελλάδας και του όμορφου τόπου μας, ενός τόπου που όλοι αγαπάμε».

http://4.bp.blogspot.com/-eD2aABy93mQ/US0o4l0FzXI/AAAAAAABuOY/eGLNtzalFF8/s1600/THES+1.jpg

Στη συνέχεια, αντάλλαξε απόψεις για τα προβλήματα του νομού και τις ανάγκες του Συλλόγου και διασκέδασε με τους παρισταμένους. Ο κ. Κοψαχείλης διαβεβαίωσε τους παρευρισκόμενους ότι θα είναι δίπλα στο Σύλλογο, αρωγός και συμπαραστάτης στις προσπάθειες και τις δράσεις του.

Γραφείο Τύπου
Τιμολέωντα Κοψαχείλη
Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.