Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κοζάνη: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Εγνατία (Video)

Φεβρουάριος 26th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Aπό την «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ανακοινώνεται πως, εξαιτίας της ισχυρής βροχόπτωσης που σημειώθηκε για πολλές ώρες από το μεσημέρι της  25ης μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της 26ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή από Καλαμιά έως Κοίλα  του νομού Κοζάνης (περί το 200ο χιλιόμετρο)  της Εγνατίας Οδού, ανέβηκε η στάθμη του νερού στην ευρεία λεκάνη της περιοχής.

Αν και τα υδραυλικά συστήματα της Εγνατίας Οδού λειτούργησαν κανονικά με αποτέλεσμα κατά τη διάρκεια της βροχόπτωσης να μην παρατηρηθεί κανένα πρόβλημα, φαίνεται πως, εξαιτίας της  μεγάλης ποσότητας των όμβριων υδάτων,  οι φυσικοί αποδέκτες δεν ήταν ικανοί να παραλάβουν τις παροχές και υπήρξε το τελικό αποτέλεσμα της πλημμύρας.  Εξ αυτού, για την ασφάλεια των οδηγών,  διακόπηκε η κυκλοφορία επί της Εγνατίας Οδού, για λίγες ώρες.

Μετά την άμεση κινητοποίηση ολόκληρου του μηχανισμού Λειτουργίας και Συντήρησης της «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» και με την καθοριστική συμβολή του Αναδόχου Συντήρησης και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία το τμήμα της Εγνατίας Οδού από Καλαμιά έως Κοίλα του νομού Κοζάνης (περί το 200ο χιλιόμετρο) όπου, εξαιτίας υπερχείλισης της παρακείμενης λεκάνης, είχε κλείσει προληπτικά για την ασφάλεια των οδηγών.

Η «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.» ευχαριστεί όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αποκατάστασης του προβλήματος.

ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ  ΑΕ

Δείτε το Video από το Kozanimedia.gr:

This entry was posted on Τρίτη, Φεβρουάριος 26th, 2013 at 14:40 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply