Πάνω από τις 100.000 οι συμμετάσχοντες στην ψηφοφορία – Βενιζέλος: «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αντέχει, αλλάζει, μετασχηματίζεται, αγωνίζεται για τη χώρα και τους πολίτες»

Στην Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών για το 9° Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν συνολικά 489 άτομα. Αναλυτικά:

Στο Δήμο Γρεβενών ψήφισαν: 347 άτομα και κατ’ αλφαβητική σειρά εκλέγονται:

Κυριάκου Σουλτάνα

Μπακόλας Χαρίλαος

Παπαϊωάννου Χρήστος

Παυλάτος Βασίλειος

Παυλίδου Κασσιανή Παυλίνα

Πεταλούδης Στέφανος

Πράππας Κωνσταντίνος

Στάμος Σωκράτης

Ταταρίδης Κυριάκος

Χαλιά Ναταλία

Χατζηδάκης Φώτιος

 

Στο Δήμο Δεσκάτης ψήφισαν 142 άτομα και κατ’ αλφαβητική σειρά εκλέγονται:

Ανδρώνη Ευφροσύνη

Καζαντζίδης Κώστας

Ορφανίδης Χαράλαμπος

Παπαντώνης Ευθύμιος

 

Για το Συνέδριο της Νεολαίας ΠΑ.ΣΟ.Κ. ψήφισαν 150 άτομα και κατ’ αλφαβητική σειρά εκλέγονται:

Αλεξανδρίδης Αλέξης

Καραμπάλιου Αικατερίνη

Κοκαρόπουλος Ευάγγελος

Κυριάκου Σουλτάνα

Μήτσιου Ζωή

Παυλάτος Βασίλειος

Παυλίδου Κασσιανή Παυλίνα

Πεταλούδης Στέφανος

Πράππας Κωνσταντίνος

Χατζηδάκης Φώτιος

 

ΤΟΜΕΑΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ν.Ε ΠΑ.ΣΟ.Κ  ΓΡΕΒΕΝΩΝ

ΠΑΣΟΚ: Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η συμμετοχή για την ανάδειξη συνέδρων

Ο κ. Βενιζέλος μετά την ολόκλήρωση της διαδικασίας για την εκλογή των συνέδρων δήλωσε ότι «ευχαριστεί από καρδιάς και συγχαίρει τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης που με τη δυναμική, μαζική συμμετοχή τους σήμερα έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αντέχει, αλλάζει, μετασχηματίζεται, αγωνίζεται για τη χώρα και τους πολίτες»

Η δήλωση Βενιζέλου

«Ευχαριστώ από καρδιάς και συγχαίρω τα μέλη και τους φίλους της Παράταξης που με τη δυναμική, μαζική συμμετοχή τους σήμερα έδειξαν ότι το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, αντέχει, αλλάζει, μετασχηματίζεται, αγωνίζεται για τη χώρα και τους πολίτες.

Ο κόσμος της Δημοκρατικής Παράταξης ξεπέρασε σήμερα κάθε οργανωτική προσδοκία. Η συμμετοχή ξεπερνά κάθε προηγούμενη ανάλογη διαδικασία. Σάρωσε τις μιζέριες και τα κατάλοιπα παλαιών μηχανιστικών αντιλήψεων.

Ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης δήλωσε σήμερα καθαρά ότι στηρίζει τη μεγάλη προσπάθεια που κάνουμε για την Πατρίδα, αλλά και για την ίδια την Παράταξη που υπάρχει χάριν της Πατρίδας.

Ευχαριστώ θερμά τα στελέχη μας στο κέντρο και σε όλες τις οργανώσεις μας που σήκωσαν το βάρος αυτής της πολύ μεγάλης οργανωτικής προσπάθειας και για το συνέδριο του κόμματος, αλλά για πρώτη φορά και για το συνέδριο της Νεολαίας, οι εκλογές για το οποίο διεξήχθησαν επίσης με υποδειγματικό τρόπο.

Θέλω να τους ευχαριστήσω όλους προσωπικά, ατομικά, στην ΚΟΕΣ, στις Νομαρχιακές και Δημοτικές Οργανωτικές Επιτροπές. Θα μνημονεύσω όμως ως εκπροσώπους τους τον Πάρη Κουκουλόπουλο ως συντονιστή της ΚΟΕΣ, τον Γιάννη Σουλαδάκη, Πρόεδρο της Επιτροπής Καταστατικού και Πιστοποίησης, μαζί με όλα τα μέλη της ΕΚΑΠ.

Το ΠΑΣΟΚ βγαίνει από τη διαδικασία αυτή και θα βγει από το Συντακτικό του Συνέδριο ισχυρό και ριζικά ανανεωμένο. Εγκαθιδρύει μια νέα σχέση ειλικρίνειας και εμπιστοσύνης με την κοινωνία, με όσους πιστεύουν στις αξίες του ευρωπαϊκού Σοσιαλισμού, της μεγάλης Κεντροαριστεράς.

Αυτό που συμβαίνει στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι μια εσωκομματική υπόθεση. Αφορά όλον τον ελληνικό λαό. Όλους τους πολίτες, κάθε οικογένεια, τους εργαζόμενους, τους άνεργους, τους αγρότες, τη μεσαία τάξη που αγωνίζεται να σταθεί όρθια. Γιατί ισχυρό ΠΑΣΟΚ σημαίνει ότι υπάρχει εγγυητής των εξελίξεων. Σημαίνει ότι υπάρχει εθνική στρατηγική με στόχο, με ρυθμό, με ευαισθησία και με προοδευτικό πρόσημο. Σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε πράγματα για την ανάπτυξη και την απασχόληση, αλλά και να επιβάλουμε λύσεις για την κοινωνική συνοχή, για την αποκατάσταση αδικιών. Όπως γίνεται τώρα με τα μέτρα για την απόλυτη ανεργία, για τις οικογένειες χωρίς κανέναν εργαζόμενο, που αξιώνουν ένα μεγάλο επιθετικό πρόγραμμα κατά της ανεργίας, αλλά και για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά. Δύο θεμελιώδεις προτάσεις που το ΠΑΣΟΚ προωθεί και στη Βουλή και στον διάλογο με τους κοινωνικούς εταίρους.

Άρα, το Συνέδριό μας που οργανώνεται πια με τους καλύτερους οιωνούς, είναι ένα εθνικό πολιτικό γεγονός. Και καλούμε όλη την κοινωνία να συζητήσει μαζί μας, να προσέξει ξανά αυτά που λέμε. Γιατί ξέρουμε ότι ένα μεγάλο μέρος της κοινωνίας είχε κλείσει τα αυτιά της στο ΠΑΣΟΚ καταλογίζοντάς του ευθύνες –και έχουμε ευθύνες, αλλά όχι τόσο μεγάλες όσο μας καταλόγισε ο ελληνικός λαός. Γι αυτό και σήμερα ξαναβρίσκουμε το νήμα της σχέσης εμπιστοσύνης μαζί του».

«Το ΠαΣοΚ αλλάζει»

Ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλος είχε στείλει το πρωί της Κυριακής μήνυμα ενότητας για τη σημερινή διαδικασία, επισημαίνοντας ότι «το ΠΑΣΟΚ μέσα από το συντακτικό του συνέδριο αλλάζει».

«Κρατά τα καλά της μακράς ιστορικής του διαδρομής», συνεχίζει ο κ. Βενιζέλος « και αποβάλλει παθογένειες που το ταλαιπωρούν. Ο κόσμος της δημοκρατικής παράταξης είναι αυτός που θα τη στηρίξει και πάλι, με την ενεργό συμμετοχή του, γιατί ξέρει ότι το ΠΑΣΟΚ είναι πάντα ο εγγυητής της πορείας της πατρίδας μας προς την  έξοδο από την κρίση.

Οι προοδευτικοί, δημοκρατικοί πολίτες που συγκροτούν την ανθεκτική βάση του Κινήματος σε όλη τη χώρα, διασφαλίζουν την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου τη διαδικασία εκλογής των συνέδρων.

Το ΠΑΣΟΚ θα αποδείξει ότι διατηρεί πάντα το πλεονέκτημα των εκπλήξεων και των ανατροπών με μόνο γνώμονα το εθνικό συμφέρον και το ασφαλές μέλλον της νέας γενιάς».

Με δήλωση της η εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ κυρία Φώφη Γεννηματά, επισήμανε ότι «το συνέδριο του ΠαΣοΚ είναι αφετηρία αλλαγής». Τόνισε επίσης ότι «είναι πολύ σημαντικό να υπάρξει μεγάλη συμμετοχή, είναι πολύ σημαντικό να ξανασυναντηθούμε με ανθρώπους που αναζήτησαν αλλά δεν βρήκαν αλλού απαντήσεις και μας παρακολουθούν. Απευθυνόμαστε σε όλους αυτούς και τους λέμε: Ελάτε να κάνουμε ξανά ισχυρή τη δημοκρατική παράταξη. Για το ΠΑΣΟΚ ένας είναι ο δρόμος: Επιστροφή στην κοινωνία».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.