Μπαμ και κάτω!

Μπαμ και κάτω!Θύμα του Πλατανιά έπεσε (και) η ΑΕΚ! Οι «μπαλωθιές» Ναζλίδη και Αναστασάκου -με τον διαιτητή να οπλίζει με αμφισβητούμενο πέναλτι την κουμπούρα στη δεύτερη- ξάπλωσαν μετά από 6 ματς (2-1) την «Ένωση».

Σημαντική νίκη, στην προσπάθεια για την παραμονή του στην κατηγορία, με 2-1 πέτυχε ο Πλατανιάς στα Χανιά κόντρα στην ΑΕΚ, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λιγκ. Η ομάδα της Κρήτης προηγήθηκε μόλις στο 3ο λεπτό με τον Ναζλίδη, η ΑΕΚ ισοφάρισε στο 17′ με τον Φέτση, για να πάρουν οι γηπεδούχοι τη νίκη στο 74′ με αμφισβητούμενο πέναλτι, που εκτέλεσε ο Αναστασάκος.

Το παιχνίδι πήρε πολύ γρήγορα «φωτιά», καθώς μόλις στο 3ο λεπτό οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ. Τότε έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κάλαϊτζιτς από δεξιά, ο Ναζλίδης νίκησε κατά κράτος τον Μπουγαΐδη στον αέρα και με ωραία κεφαλιά, έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Κωνσταντόπουλου! Η ΑΕΚ κατάφερε να ανασυνταχθεί γρήγορα από τη «ψυχρολουσία» και μετά από λίγο άρχισε να ανεβαίνει, ψάχνοντας για την ισοφάριση.

Οι προσπάθειες της καρποφόρησαν στο 17′. Στη συγκεκριμένη φάση, μετά από εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Γκερέιρο έξω από την περιοχή, που σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, ο Φέτσης πήρε το «ριμπάουντ» και με ωραία κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία! Να σημειώσουμε ότι ο Καστέλς, που τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε στο 13ο λεπτό, υπέστη ρήξη τετρακέφαλου και θα μείνει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός γηπέδων.

Στην επανάληψη, η ομάδα των Χανίων μπήκε πάλι δυνατά και άρχισε να πιέζει την άμυνα της ΑΕΚ, η οποία πρόσεχε περισσότερο τα μετόπισθεν και με ξαφνικές αντεπιθέσεις προσπαθούσε να απειλήσει την εστία του Πλατανιά. Σε μια από αυτές στο 64ο λεπτό η ομάδα του Εβαλντ Λίνεν έφθασε κοντά στο γκολ. Τότε μετά από εκπληκτική ατομική ενέργεια του Γκερέιρο από αριστερά ο Φέτσης έστρωσε στον Μητρόπουλο, αλλά το συρτό σουτ που έκανε εκείνος έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η ομάδα της Κρήτης συνέχισε να πιέζει και στο 74′ κατάφερε να «γράψει» το 2-1 στο σκορ, μετά από μια αμφισβητούμενη φάση. Ο διαιτητής είδε ανατροπή στο μαρκάρισμα του Καραλή στον Ναζλίδη και ο Αναστασάκος από το σημείο του πέναλτι δεν αστόχησε. Στη συνέχεια η ΑΕΚ ανοίχτηκε ψάχνοντας την ισοφάριση και ο Πλατανιάς δημιούργησε κάποιες καλές στιγμές, με ξαφνικές αντεπιθέσεις, μπροστά στην εστία του Κωνσταντόπουλου.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Πλατανιάς-ΑΕΚ για την 24η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

Διαιτητής: Ιωαννίδης

Κίτρινες: Δημήτρης, Αγκιλέρα, Αναστασάκος – Μητρόπουλος, Φέτσης, Τσουμάγκας, Φούντας

Κόκκινες:

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Δημήτρης, Κουρτεσιώτης, Καστέλς (13′ λόγω τραυματισμού Μαραγκουδάκης), Γκονζάλες, Τετέ (74′ Γιακουμάκης), Αγκιλέρα, Κάλαϊτζιτς, Ναζλίδης, Γιάννου (68′ Δέντσας), Αναστασάκος.

ΑΕΚ (Έβαλντ Λίνεν): Κωνσταντόπουλος, Τσουμάγκας, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Βλάχος (69′ Καραλής), Μητρόπουλος, Φέτσης (80′ Φουρτάδο), Κορδέρο, Γκερέιρο, Φούντας (80′ Κατίδης), Πετρόπουλος.

ΔΟΛ,  ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.