Με λυτρωτή τον Φραγκουλάκη ο Αστέρας κρατήθηκε 2ος

Η «λύτρωση» ήρθε από την… ΚρήτηΟ Φραγκουλάκης «λύτρωσε» τον Αστέρα Τρίπολης, καθώς στο 87ο λεπτό βρήκε τον τρόπο να ξεκλειδώσει την άμυνα του Λεβαδειακού και να χαρίσει στην ομάδα του μια ακόμη πολύτιμη νίκη, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας (1-0), που τον επανέφερε στην 2η θέση της βαθμολογίας καθώς ο ΠΑΟΚ με την χθεσινή του νίκη τον είχε προσπεράσει προσωρινά.

Στο πρώτο ημίχρονο το παιχνίδι εξελίχθηκε κυρίως στο χώρο του κέντρου. Ο Αστέρας είχε την πρωτοβουλία, αλλά η ομάδα της Λειβαδιάς ήταν καλά διαβασμένη και με προσεκτική άμυνα, κατάφερε να κρατήσει τους μεγάλους κινδύνους μακριά από την εστία του Κυριακίδη. Η ομάδα της Τρίπολης πίεζε, αλλά οι φιλοξενούμενοι έβρισκαν τους τρόπους να κρατούν ανέπαφη την εστία τους.

Στην επανάληψη ο Σάκης Τσιώλης ανακάτεψε την τράπουλα, έκανε πιο επιθετικό τον Αστέρα και η πίεση στα καρέ του Λεβαδειακού εντάθηκε. Στο 66ο λεπτό ωραία ενέργεια του Κοντοέ, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του με την ομάδα της Πελοπονήσσου, έκανε τη σέντρα, ο Ντε Μπλάσις πλάσαρε, αλλά η μπάλα έφυγε μόλις άουτ.

Οσο περνούσαν τα λεπτά ο Αστέρας πίεζε όλο και περισσότερο και ο Λεβαδειακός ενίσχυε τα μετόπισθεν για να μπορέσει να αποτρέψει το γκολ. Τελικά δεν τα κατάφερε, καθώς στο 87ο λεπτό ο Αστέρας βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Τότε ο Ράγιος εκτέλεσε κόρνερ, η μπάλα κόντραρε και στρώθηκε στον Φραγκουλάκη, ο οποίος από το ύψος της μεγάλης περιοχής σούταρε με την μπάλα να αλλάζει πορεία από κάποιο σώμα και να καταλήγει στα δίχτυα του Λεβαδειακού.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:


Αστέρας Τρ. (Σάκης Τσιώλης):
Φούλοπ, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Αλβάρεζ, Κάφα (59′ Κοντοές), Ράγιος, Ντε Μπλάσις, Καλαντζής (31′ Λέντσε), Ναβάρο (79′ Φραγκουλάκης).

Λεβαδειακός (Γιώργος Παράσχος):
Κυριακίδης, Μουλόπουλος, Τζάκσον, Λισγάρας, Γεωργίου (90′ Μπουμάλ), Κόρμπος, Ζησόπουλος, Ροζέριο, Καγεχόν (46′ Ρομέου), Ακόστα (81′ Μαχαίρας), Πόι.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.