Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χαροπαλεύει γυναίκα που τσιμπήθηκε από μέλισσες!

Φεβρουάριος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ο μελισσοκόμος δεν είχε λάβει τα προστατευτικά μέτρα

http://img.protothema.gr/474141C62EAA9951075D3A2D90FAD34F.jpgΜάχη για να κρατηθεί στο ζωή δίνει στην εντατική μονάδα του νοσοκομείου της Ρόδου μια γυναίκα από τη Χάλκη, που δέχθηκε επίθεση από σμήνος μελισσών και δέχθηκε δεκάδες τσιμπήματα στο πρόσωπο, τα χέρια και τα πόδια με αποτέλεσμα να υποστεί απίστευτες παρενέργειες!

Ο μελισσοκόμος δεν είχε λάβει τα προστατευτικά μέτρα που ορίζει ο νόμος ώστε να μην κινδυνεύουν άνθρωποι από επιθέσεις των μελισσών και είχε τις κυψέλες κοντά στα σπίτια. Γι’ αυτό βρέθηκε κατηγορούμενος για πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών από αμέλεια και θα δικαστεί από το αυτόφωρο.

Η άτυχη γυναίκα δεν γνώριζε ότι είναι αλλεργική στα τσιμπήματα μελισσών. Όταν δέχθηκε την επίθεση από το σμήνος, υπέστη τόσο ισχυρό αλλεργικό σοκ που της προκάλεσε ανακοπή! Αν και σώθηκε από τον άμεσο θάνατο, ανέπτυξε καρδιοαναπνευστική ανεπάρκεια, λοιμώξεις και ραβδομυόλυση, δηλαδή ταχεία λύση της συνέχειας της μεμβράνης των κυττάρων του μυϊκού ιστού που κατέληξε σε οξεία νεφρική ανεπάρκεια! Οι γιατροί κάνουν ό,τι είναι δυνατό για να τη σώσουν.

Μανώλης Bάιας

This entry was posted on Κυριακή, Φεβρουάριος 24th, 2013 at 13:41 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ, ΥΓΕΙΑ-ΔΙΑΤΡΟΦΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply