Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο τέως στα Γιάννενα με ολόκληρη την οικογένεια (Φωτογραφίες)

Φεβρουάριος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τι είπε στους δημοσιογράφους

http://www.parapolitika.gr/Portals/0/AuthorsImages/2013/2/teos2.jpgΣτα Γιάννενα βρίσκεται ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος με την οικογένειά συνοδευόμενος από τη σύζυγό του,τα παιδιά και τα εγγόνια του, όπως αποκάλυψε πρώτη η εφημερίδα “ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ”.

Χθες το απόγευμα, ο Κωνσταντίνος μαζί με τη γυναίκα του Αννα- Μαρία, τους γιους του Παύλο και Νικόλαο και τα εγγόνια του, κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο του Εμίν Αγά, ενώ στη συνέχεια συνομίλησε με τους δημοσιογράφους, τονίζοντας πως θα πρέπει οι Ελληνες να είναι ενωμένοι. Συγκεκριμένα, ο τέως βασιλιάς ανέφερε:

http://www.parapolitika.gr/Portals/0/AuthorsImages/2013/2/vasilias.jpg

«Συμπληρώνονται εκατό χρόνια από τότε που ο παππούς μου ήταν εδώ και ήταν μία ευκαιρία για τα εγγόνια μου και τα παιδιά μου να δουν την περιοχή. Είναι μία συγκινητική επίσκεψη. Από δω ξεκίνησε η απελευθέρωση των Ιωαννίνων… Στην Ελλάδα έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα. Ο κόσμος υποφέρει κι αυτό πρέπει να αλλάξει γρήγορα. Υπάρχει κάποιο φως, οι ξένοι αντιλαμβάνονται ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες μέρες. Δεν μας έχουν στην απομόνωση κι αυτό είναι καλό σημάδι. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι. Όταν η Ελλάδα υποφέρει, μόνο η ένωση μπορεί να μας βοηθήσει. Όλοι οι πολιτικοί έχουν υπόψιν τους πως αν δεν τα βρούνε ο κόσμος θα θυμώσει παραπάνω. Προσπαθούν να βρουν μία λύση».

http://www.parapolitika.gr/Portals/0/AuthorsImages/2013/2/teos%204.jpg

http://www.parapolitika.gr/Portals/0/AuthorsImages/2013/2/teos%207.jpg

 

www.parapolitika.gr

This entry was posted on Κυριακή, Φεβρουάριος 24th, 2013 at 18:19 and is filed under Χωρίς κατηγορία. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply