Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Ο Γ. Παπακωσταντίνου έψαχνε και το όνομα του τέως πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή στο cd της λίστας Λαγκράντ

Φεβρουάριος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Θέλοντας να καλύψει τις δικές του «δουλειές» αναζητούσε τρόπο προκειμένου να φορτώσει τα βάρη σε άλλους…

Ο  Παπακωνσταντίνου αναζήτησε στο CD της λίστας Λαγκάρντ, και το όνομα του τέως πρωθυπουργού κ. Κ. Καραμανλή. Ο τότε υπουργός οικονομικών, και σημερινός κατηγορούμενος κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου, παρέλαβε το CD από τη Γαλλία στις 30 Σεπτεμβρίου 2010 και τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας το άνοιξε και αναζήτησε 24 ονόματα….

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα», αρχικά πληκτρολόγησε «George Papandreou». Όμως τα αρχεία που άνοιξε τον οδηγούσαν τόσο σε καταθέτες με το συγκεκριμένο επώνυμο αλλά και καταθέτες που απλά δήλωσαν ως διεύθυνση την «οδό Παπανδρέου».

Ο πρώην Τσάρος φέρεται να χρησιμοποίησε ως λέξη – κλειδί και το όνομα «Karamanlis». Η επιτροπή έχει αυτή την υποψία διότι εμφανίζεται να ανοίγει λογαριασμούς μελών της οικογένειας Χατζηιωάννου (Κύπριοι εφοπλιστές), οι οποίοι δηλώνουν διεύθυνση αλληλογραφίας την οδό Καραμανλή.

Εκτός από την καταγραφή των συγγενών του εντοπίζεται και άλλη μία καταγραφή με το όνομα «Papaconstantinou Aristides».

Μεταξύ των λογαριασμών που μελέτησε ο πρώην Τσάρος της ελληνικής οικονομίας εμφανίζονται ορισμένοι που δηλώνουν τόπο κατοικίας την Κοζάνη, την γενέτειρα του Παπακωνσταντίνου.

Αξίζει να επισημάνουμε ότι δύο ημέρες πριν τις εκλογές του Μαΐου 2012, ο Παπακωνσταντίνου, ως υπουργός Περιβάλλοντος, ξεμπλόκαρε μία σειρά έργων για την επιχείρηση που διέθετε ένας Κοζανίτης επιχειρηματίας ονόματι Ρόκας Γεώργιος.

Άραγε κύριε Παπακωνσταντίνου γιατί επιθυμούσατε με κάθε τρόπο και την ανάμειξη του κ. Καραμανλή στο σκάνδαλο που εσείς δημιουργήσατε;

www.newsbomb.gr

This entry was posted on Κυριακή, Φεβρουάριος 24th, 2013 at 17:35 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply