Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Μπάσκετ ακαδημιών του Πρωτέα στο Άργος Ορεστικό… (Φωτογραφίες)

Φεβρουάριος 24th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Το κρύο “δεν παλεύεται” …

http://4.bp.blogspot.com/-FjCDTTpR_D0/USm6HJuqxWI/AAAAAAABtw4/lyMw5L4_mKE/s1600/P2234279.JPGΤο Σάββατο (23/02), τα μικρά τμήματα των Ακαδημιών του Πρωτέα, βρέθηκαν από νωρίς το πρωί στο Δημοτικό Γυμναστήριο Άργους Ορεστικού, φιλοξενούμενοι από την τοπική ομάδα.

Η εποχή της κρίσης που διανύουμε, έχει κάνει αίσθηση και στον αθλητισμό, αφού οι μικροί παίκτες, εκτός από τους αντιπάλους είχαν να αντιμετωπίσουν και το ψύχος του Γυμναστηρίου όπου για τους καθήμενους- θεατές ήταν ανυπόφορο.

http://2.bp.blogspot.com/-mkBIKXs3rNw/USm5ury9TRI/AAAAAAABttw/iSlvEWbub5k/s1600/P2234253.JPG

Σημαντικό “αξεσουάρ” για την εύρυθμη λειτουργία του κλειστού του Δήμου του Άργους Ορεστικό αποτελούν οι πετσέτες που είναι απαραίτητες για να μαζεύουν τα νερά που πέφτουν μέσα στο παρκέ από την χαλασμένη οροφή του γηπέδου.

http://3.bp.blogspot.com/-7EQ2-Ai5kbY/USm6Jjb0tiI/AAAAAAABtxI/ykcfR3Cm0w4/s1600/P2234285.JPG

Ο Δημήτρης Μουράτογλου έδινε οδηγίες στους παίκτες αλλά τελικά …δεν του βγήκαν.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους προπονητές και στους παίκτες των ομάδων του Άργους που επικράτησαν των μικρών του Πρωτέα που παρά την καλή διάθεση και αγωνιστικότητα, δεν τα κατάφεραν.

Οι ίδιοι οι προπονητές (Άργους Ορεστικού) ανέφεραν ότι καθημερινά βλέπουν τα παιδιά να ελαττώνονται  λόγω… ψύχους.

Να ευχηθούμε πως σήμερα δεν θα βρέχει και πως θα έχουν προμηθευτεί έγκαιρα καμιά 50αριά λίτρα πετρελαίου οι άνθρωποι του δήμου, όπου θα «φιλοξενήσουν» την ανδρική ομάδα του Πρωτέα γιατί το κρύο «δεν παλεύεται»…

Πολλοί γονείς απόλαυσαν τα …βλαστάρια τους από κοντά.

Δείτε φωτογραφίες: (Κάντε κλικ για μεγέθυνση)

 

This entry was posted on Κυριακή, Φεβρουάριος 24th, 2013 at 09:42 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply