Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

Έριξαν πάλι φόλες στην Πτολεμαΐδα

Φεβρουάριος 23rd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Έξι νεκροί αδέσποτοι σκύλοι εντοπίστηκαν στην Άνω Πόλη
Οργισμένοι είναι οι φιλόζωοι στην Πτολεμαΐδα από το νέο κρούσμα θανάτωσης αδέσποτων ζώων, που ήρθε στη δημοσιότητα προχθές το απόγευμα, όταν μέλη του Φιλοζωικού Σωματείου ειδοποιήθηκαν ότι βρέθηκαν νεκροί σκύλοι στην περιοχή “Γκιόλα”, λίγο πιο πάνω από τη στέγη του Μικρασιατικού Συλλόγου.

Το δυστύχημα, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Φιλοζωικού Σωματείου Βαγγέλη Τσαούσογλου, είναι ότι όταν λίγο μετά τις 7 το απόγευμα εντοπίστηκαν τα άτυχα ζώα ήταν ήδη αργά γι’ αυτά, με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να επιβιώσει ούτε ένας από τους έξι σκύλους που βρέθηκαν στην περιοχή. Στο μεταξύ οι φιλόζωοι που έσπευσαν στην περιοχή δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τις φόλες, τη δηλητηριασμένη τροφή που είχε σκορπίσει στην περιοχή ο άγνωστος δράστης.

Ευτυχώς, πληροφορία ότι εντοπίστηκε άλλο νεκρό αδέσποτο στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου δεν επαληθεύτηκε, αφού δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστεί κάποιο δηλητηριασμένο ή θανατωμένο ζώο στη συγκεκριμένη περιοχή.

Ο πρόεδρος του Φιλοζωικού Σωματείου κατήγγειλε αμέσως το νέο κρούσμα θανάτωσης αδέσποτων στην αστυνομία και κατέθεσε μήνυση κατ’ αγνώστων, επισημαίνοντας ότι δεν μπορεί να συνεχίζονται τέτοια βάρβαρα περιστατικά θανάτωσης ζώων, αφού δεν πρόκειται για μεμονωμένο γεγονός αλλά για επαναλαμβανόμενα περιστατικά που έχουν δυσφημήσει την πόλη της Πτολεμαΐδας στο πανελλήνιο.

ΡΟΗ Βασβατέκη στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ

This entry was posted on Σάββατο, Φεβρουάριος 23rd, 2013 at 09:52 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply