Ο Ομπαφέμι Μάρτινς «πάγωσε» μόλις στο 9ο λεπτό τους οπαδούς του Ολυμπιακού αλλά και τα όνειρα των παικτών των Ερυθρολεύκων για την ανατροπή που αναζητούσαν, μετά το 3-0 του πρώτου αγώνα στην Ισπανία.

Η Λεβάντε νίκησε με 1-0 και στο «Γ.Καραϊσκάκης» των Πειραιωτών που δεν κατάφεραν να απειλήσουν τους Ισπανούς σε κανένα σημείο του αγώνα.

Έτσι, οι Ερυθρόλευκοι αποχαιρέτησαν την Ευρώπη για φέτος με δυο ήττες, ενώ αποδοκιμάστηκαν έντονα από τους οπαδούς τους που τραγουδούσαν, με… αποδέκτη τη διοίκηση: «Αλλιώς ονειρευόμαστε τον Ολυμπιακό».

Ο αγώνας ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο για τον Ολυμπιακό αφού μόλις στο 9ο λεπτό η Λεβάντε άνοιξε το σκορ όταν ο Μάρτινς βρέθηκε αμαρκάριστος στην καρδιά της άμυνας των γηπεδούχων μετά από κόρνερ του Μπαρκιέρο και με κεφάλια έκανε το 1-0.

Οι Ερυθρόλευκοι που έδειξαν να αιφνιδιάζονται δεν μπορούσαν να βρουν ρυθμό ενώ οι κινήσεις τους στο γήπεδο ήταν νευρικές. Στο 17′ παραλίγο ο Μάρτινς να κάνει το 2-0 αλλά το πλασέ που επιχείρησε πέρασε για λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν αμέσως με ένα δυνατό σουτ του Μήτρογλου που όμως δεν βρήκε στόχο. Στο 39′ ο Μάρτινς και πάλι βγήκε στην αντεπίθεση αλλά ο Κάρολ τον σταμάτησε.

Στην ίδια φάση δημιουργήθηκε ένταση αφού την ώρα που ο Μάρτινς ήταν στο έδαφος οι παίκτες του Ολυμπιακού του ζήτησαν να σηκωθεί λέγοντας πως κάνει θέατρο ενώ ένας φίλαθλος επιχείρησε να εισβάλει στον αγωνιστικό χώρο χωρίς όμως να τα καταφέρνει αφού τον σταμάτησαν οι άνδρες ασφαλείας του γηπέδου.

Με την λήξη του πρώτου ημιχρόνου οι φίλαθλοι της ομάδας αποδοκίμασαν τους παίκτες για την άσχημη εμφάνιση και τον διαφαινόμενο αποκλεισμό.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Μίτσελ προχώρησε σε δύο αλλαγές περνώντας τον Χολέβας στην θέση του Λυκογιάννη και τον Φετφατζίδη στην θέση του Γκρέκο προσπαθώντας να «ανακατέψει» την τράπουλα, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ήταν ασύνδετοι δεν μπορούσαν να δημιουργήσουν φάσεις και φάνηκε πως είχαν αποδεχθεί τον αποκλεισμό τους ενώ από την άλλη πλευρά οι παίκτες της Ισπανικής ομάδας κρατούσαν με ηρεμία τις θέσεις τους στο γήπεδο και περίμεναν την κατάλληλη να στιγμή να «χτυπήσουν» στην αντεπίθεση.

Η καλύτερη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 90′ αλλά ο τερματοφύλακας της Λεβάντε απέκρουσε με δυσκολία την κεφαλιά του Σιόβα και κράτησε ανέπαφη την εστία του.


Olympiakos-Levante 0-1 Highlights All Goal Martins από marcoxxx46

Διαιτητής: Ματέι Τζουγκ(Σλοβενία)

Κίτρινες: Κάρολ, Χολέβας, Μανιάτης, Ιμπαγάσα, Βλαχοδήμος, Γκρέκο- Μπαγεστέρος, Μάρτινς

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Μανιάτης, Σιόβας, Κοντρέρας, Λυκογιάννης (46’ Χολέμπας), Φέισα, Μασάντο, Γκρέκο (46’ Φετφατζίδης), Βλαχοδήμος, Τζεμπούρ, Μήτρογλου (76’ Ιμπαγάσα).

Λεβάντε (Μαρτίνεθ): Νάβας, Ρόδας, Μπαγιεστέρος, Ναβάρο, Χουανφράν, Μίτσελ (86’ Ντούντκα), Ιμπόρα, Ρίος (67’ Βάλντο), Μπαρκέρο, Γκαρσία, Μάρτινς (83’ Ακουαφρέσκα).

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.