“Βάζω 900 χιλιάρικα, όχι 400!”

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “aek-live.gr”, ο Βασίλης Ξενιάδης παραδέχεται ότι δικές του είναι οι 400.000 ευρώ που περιμένει η ΑΕΚ να μπουν στο ταμείο της, με τη μορφή δανεισμού:

“Ναι, εγώ είμαι πίσω από την όλη ιστορία. Κι αυτά που έχω υποσχεθεί, θα γίνουν. Εχουμε απλώς ένα διαδικαστικό κόλλημα με τις τράπεζες, και σήμερα έφυγε από την Κίνα το έμβασμα με τα χρήματα. Την Δευτέρα θα μπουν τα χρήματα κανονικά στους λογαριασμούς που έχουμε συμφωνήσει. Τόσο καιρό, όλοι κοροϊδεύουν. Εγώ τώρα σας λέω επώνυμα ότι θα μπουν αυτά τα χρήματα στην ΑΕΚ, με ευνοϊκούς όρους για την ομάδα. Περιμένετε, και θα δείτε.”

“Δεν είναι 400 τα χιλιάρικα. Είναι 900!” είπε στον Νίκο Αγγελίδη. “Τετρακόσια αρχικά και μισό εκατομμύριο στην συνέχεια. Παρακαλώ πολύ περιμένετε και θα δείτε…”

Ο κ. Ξενιάδης αποκάλυψε και γιατί αποφάσισε να επικοινωνήσει με το AEK LIVE και να αυτοπαρουσιάσει τις προθέσεις του… “Εσάς διαβάζω, γουστάρω το πως τα γράφετε και μας γράφετε όλους. Είστε άντρες. Και για όσα μου έχετε γράψει στο παρελθόν σας παραδέχονται γιατί τα γράψατε… Τώρα σας ζητώ λίγες ημέρες για να αποδείξω στον κόσμο της ΑΕΚ ποιος είμαι…”

www.aek-live.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.