Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

O Deliveras έγινε “Γρεβενιώτης”

AEK: Ο Ξενιάδης έβαλε τις 400.000!

Φεβρουάριος 22nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

“Βάζω 900 χιλιάρικα, όχι 400!”

Με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα “aek-live.gr”, ο Βασίλης Ξενιάδης παραδέχεται ότι δικές του είναι οι 400.000 ευρώ που περιμένει η ΑΕΚ να μπουν στο ταμείο της, με τη μορφή δανεισμού:

“Ναι, εγώ είμαι πίσω από την όλη ιστορία. Κι αυτά που έχω υποσχεθεί, θα γίνουν. Εχουμε απλώς ένα διαδικαστικό κόλλημα με τις τράπεζες, και σήμερα έφυγε από την Κίνα το έμβασμα με τα χρήματα. Την Δευτέρα θα μπουν τα χρήματα κανονικά στους λογαριασμούς που έχουμε συμφωνήσει. Τόσο καιρό, όλοι κοροϊδεύουν. Εγώ τώρα σας λέω επώνυμα ότι θα μπουν αυτά τα χρήματα στην ΑΕΚ, με ευνοϊκούς όρους για την ομάδα. Περιμένετε, και θα δείτε.”

“Δεν είναι 400 τα χιλιάρικα. Είναι 900!” είπε στον Νίκο Αγγελίδη. “Τετρακόσια αρχικά και μισό εκατομμύριο στην συνέχεια. Παρακαλώ πολύ περιμένετε και θα δείτε…”

Ο κ. Ξενιάδης αποκάλυψε και γιατί αποφάσισε να επικοινωνήσει με το AEK LIVE και να αυτοπαρουσιάσει τις προθέσεις του… “Εσάς διαβάζω, γουστάρω το πως τα γράφετε και μας γράφετε όλους. Είστε άντρες. Και για όσα μου έχετε γράψει στο παρελθόν σας παραδέχονται γιατί τα γράψατε… Τώρα σας ζητώ λίγες ημέρες για να αποδείξω στον κόσμο της ΑΕΚ ποιος είμαι…”

www.aek-live.gr

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 22nd, 2013 at 20:29 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply