Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τι είναι τα Γρεβενά που ψάχνουν να βρουν στη Google ; … – Γιατί επέλεξε τα Γρεβενά στο τραγούδι ο Στάθης Παχίδης;

Φεβρουάριος 22nd, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ζωντανή σύνδεση της ΕΤ 3 με τα Γρεβενά
http://1.bp.blogspot.com/-WOvEi_ck03s/USePYggxfbI/AAAAAAABtM0/YsZNsM-V1hY/s1600/P2224216.JPG

Το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision “Alcohol is Free” με τους Koza Mostra και Αγάθωνα Ιακωβίδη, ήταν το θέμα της εκπομπής της ΕΤ 3 Γεγονός που παρουσιάζουν η Θεοδώρα Αυγέρη και ο Δημήτρης Βενιέρης.
Καλεσμένος στο Studio ήταν ο στιχουργός του τραγουδιού Στάθης Παχίδης, και σε ζωντανή σύνδεση με την Κεντρική πλατεία των Γρεβενών ο Δήμαρχος Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης και ο Δημοσιογράφος Μάκης Νασιάδης.

Απαντώντας στην ερώτηση ποια είναι τα Γρεβενά ο Δήμαρχος είπε: «Τα Γρεβενά είναι η πιο όμορφη και φιλόξενη πόλη της Ελλάδας και θα δικαιώσει τον στιχουργό που επέλεξε για… πλώρη τα Γρεβενά.»…

Ο Δήμαρχος στη συνέχεια απηύθυνε πρόσκληση στους συντελεστές του τραγουδιού να έρθουν την Παρασκευή 8 Μαρτίου στις 13:00 στο κέντρο πολιτισμού του Δήμου Γρεβενών για να: « τους τιμήσουμε και να δουν από κοντά το κοινό των Γρεβενών»…

Πρόσκληση που ο Στάθης Παχίδης αποδέχθηκε και εξήγησε το λόγο που επέλεξε τα Γρεβενά στους στίχους του:

Δείτε την εκπομπή μετά την πρώτη ώρα. Μετά το 01:00:00 εδώ

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 22nd, 2013 at 17:40 and is filed under ΓΡΕΒΕΝΑ, ΜΟΥΣΙΚΗ -ΤΑΙΝΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply