Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΠαΣοΚ: Επιστρέφουν οι διαγραφέντες Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Κασσής, Γκερέκου

Φεβρουάριος 21st, 2013 by Χρήστος Μίμης

Σύμφωνα με πληροφορίες θα σταλεί επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής από τον Βενιζέλο – Γκερέκου: «Αποδέχομαι την πρόσκληση του προέδρου για την επανένταξή μου»

ΠαΣοΚ: Επιστρέφουν οι διαγραφέντες Σκανδαλίδης, Κουτσούκος, Κασσής, Γκερέκου

Επιστολή στον πρόεδρο της Βουλής, θα αποστείλει σύμφωνα με πληροφορίες ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ κ. Ευ. Βενιζέλου, ζητώντας για ενταχθούν ξανά στην ΚΟ του ΠαΣοΚ οι βουλευτές Κ. Σκανδαλίδης, Ι.Κουτσούκος, Μιχ. Κασσής και Αντζελα Γκερέκου. Αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Να σημειωθεί ότι οι τέσερις ανεξάρτητοι βουλευτές είχαν εγγραφεί κανονικά στις τοπικές τους οργανώσεις και πήραν ενεργό μέρος σε όλες τις προσυνεδριακές διαδικασίες του ΠαΣοΚ.

Η βουλευτής Κέρκυρας Αντζελα Γκερέκου έκανε την ακόλουθη δήλωση σχετικά με την επανένταξή της στην ΚΟ ΠαΣοΚ:

«Αποδέχομαι την πρόσκληση του Προέδρου για την επανένταξή μου στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Έχω εξάλλου δηλώσει ότι δεν έφυγα ποτέ από το Κίνημα. Μέσα από τη συμμετοχή μου θέλω να συμβάλω στο διάλογο για την ανασυγκρότηση του ευρύτερου χώρου που απλώνεται από το μεταρρυθμιστικό κέντρο έως την ανανεωτική, προοδευτική Αριστερά. Διάλογος ο οποίος πρέπει να διεξαχθεί απ’ όλους τους ενδιαφερόμενους μέσα από διαφανείς και δημοκρατικές διαδικασίες, χωρίς αστερίσκους και προκαταλήψεις. Αφετηρία γι’ αυτή την επίπονη όσο και αναγκαία διαδρομή μπορεί και πρέπει να αποτελέσει το επικείμενο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ.».

Κρουστάλλη Δήμητρα

This entry was posted on Πέμπτη, Φεβρουάριος 21st, 2013 at 08:17 and is filed under ΠΟΛΙΤΙΚΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply