Τέτοιος Πλατανιάς δεν χρειάζεται την βοήθεια της… Μεγαλόχαρης για να παραμείνουν στην κατηγορία

Παναγιά μου, ένας ΠλατανιάςΟι Χανιώτες με εξαιρετική εμφάνιση μέσα στο «Γεντί Κουλέ» πήραν μεγάλη νίκη με σκορ 3-1 επί του ΟΦΗ στο ντέρμπι της Κρήτης για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ Λιγκ.

Με αυτό το τρίποντο ο Πλατανιάς αύξησε τις πιθανότητές του για… σωτηρία και πλέον μπορεί να… ανασάνει καλύτερα.

Στον αντίποδα ο ΟΦΗ δεν μπόρεσε να πάρει τους τρεις βαθμούς που θα τον έφερνε πιο κοντά στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ.

Με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο ξεκίνησε η αναμέτρηση, καθώς στο 2ο λεπτό ο Κάλαϊζιτς έκανε τη σέντρα και ο Μονιάκης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα, την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του με γυριστό σουτ, πετυχαίνοντας ένα εντυπωσιακό αυτογκόλ. Στη συνέχεια ο ΟΦΗ προσπάθησε να συνέλθει από το σοκ του 1-0, αλλά ο Πλατανιάς κρατούσε το υπέρ του προβάδισμα. Οι γηπεδούχοι έχασαν στο 14’ μεγάλη ευκαιρία με τον Παπάζογλου να βρίσκεται σε πολύ καλή θέση μέσα στην περιοχή, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ψηλά άουτ.

Στο 22ο λεπτό οι Χανιώτες έκαναν το 2-0, με τον Ναζλίδη να αλλάζει εξαιρετικά τη μπάλα με τον Κάλαϊζιτς, με τον τελευταίο να βγάζει την παράλληλη πάσα για τον Γιάννου, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Ο Πλατανιάς από εκεί και πέρα δεν απειλήθηκε, καθώς έκλεισε τους διαδρόμους προς την εστία του και θα μπορούσε στο 44’ να φτάσει και σε τρίτο τέρμα, αν ο Αγριμάκης δεν απέκρουε εντυπωσιακά το σουτ του Αγκιλέρα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε εξίσου εντυπωσιακά με το πρώτο με τον ΟΦΗ να μειώνει 2-1 στο 49’ με τον Σαρ να βρίσκεται μέσα στη μικρή περιοχή και με δυνατό σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι από εκείνο το σημείο ανέλαβαν τα ηνία της αναμέτρησης και προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση, χωρίς όμως, να δημιουργούν απειλητικές φάσεις μπροστά στην εστία του Πλατανιά.

Στο 63ο λεπτό ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες, όταν ο Μπούρμπος έπεσε μέσα στην περιοχή και προσπάθησε να εκμαιεύσει το πέναλτι, με τον διαιτητή Τριτσώνη να του δείχνει την δεύτερη κίτρινη κάρτα. Παρά το γεγονός ότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάνουν στην ισοφάριση. Ωστόσο, άφησαν χώρο στην άμυνα με αποτέλεσμα στο 83’ ο Πλατανιάς με τον Μαραγκουδάκη να κάνει το 3-1 και να δίνει μία πολύ σημαντική νίκη στους Χανιώτες.

 
Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΟΦΗ – Πλατανιάς για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

 

ΟΦΗ (Γιάννης Πετράκης): Αγριμάκης, Βερόν, Σαρ, Μονιάκης, Κουτσιανικούλης, Παπάζογλου, Λαμπρόπουλος, Ιωαννίδης (27’ Ζορμπάς), Περογαμβράκης, Σόουζα, Μπούρμπος

Στον πάγκο: Γουναρίδης, Ζορμπάς, Κανούλας, Κουρδάκης, Ζαχαράκης, Μακρής, Βιτώρος

Πλατανιάς (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Γκονζάλες, Δημήτρης, Ποτουρίδης, Καστέλς, Γιάννου (67’ Μαραγκουδάκης), Δέντσας (54’ Στόλερ), Αναστασάκος, Ναζλίδης, Αγκιλέρα (90’ Μιρτσέτα), Κάλαϊζιτς

Στον πάγκο: Λαζαρίδης, Κουρτεσιώτης, Αργυρόπουλος, Μαρσέλο

Άλκης Κακολύρης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.