http://media.megatv.com/filesystem/images/20121019/engine/mega_LARGE_t_53761_1163377_type12250.jpgΟκτώ αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, το “τριφύλλι” είναι στο -5 από την προνομιούχο πέμπτη θέση και μόλις στο +6 από τη ζώνη του υποβιβασμού και στις τάξεις της διοίκησης επικρατεί δυσαρέσκεια για την αγωνιστική συμπεριφορά των περισσοτέρων παικτών στην ήττα από τον Άρη. Θεωρείται ότι δεν παρουσίασαν το απαραίτητο πάθος για να φτάσουν στη νίκη, ενώ δεν έλειψαν και πάλι τα πολλά λάθη.

Αντίθετα, επί της παρούσης δεν φαίνεται να τίθεται ζήτημα απομάκρυνσης του Φάμπρι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Ασφαλώς και ο Ισπανός τεχνικός έχει μερίδιο ευθύνης για την εικόνα της ομάδας, ωστόσο αυτή αποδίδεται κυρίως στην αγωνιστική συμπεριφορά.

Όπως σημειώνει το Mega, ήδη φημολογείται πως ο Γιάννης Αλαφούζος σκέφτεται σοβαρά να επιβάλει πρόστιμο στην ομάδα, ενώ δεν αποκλείεται να τοποθετηθεί δημοσίως.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.