Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Χάκερ “χτύπησαν” το facebook

Φεβρουάριος 18th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Επίθεση από ομάδα άγνωστων χάκερ δέχθηκε το Facebook, η γνωστή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης. Η εταιρεία στην οποία ανήκει το Facebook έκανε λόγο για “εκλεπτυσμένη” επίθεση και στην ανακοίνωσή της αναφέρει ότι τα συστήματά του μπήκαν στο στόχο τον περασμένο μήνα.

Δεν υπάρχει ένδειξη ότι τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που είναι περισσότεροι από ένα δισεκκατομύριο σε όλο τον κόσμο βρέθηκαν ή είναι σε κίνδυνο, τονίζεται. Η επίθεση έγινε μέσω σελίδας του τμήματος προγραμματιστών του Facebook.

Σύμφωνα με το Mega, επίθεση δέχθηκε πρόσφατα και το Twitter, όπου οι χάκερ είχαν πρόσβαση στα ονόματα και τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις των χρηστών αλλά και οι ιστοσελίδες των εφημερίδων οι New York Times, η Washington Post και η Wall Street Journal, Οι επιθέσεις αυτές τότε αποδόθηκαν σε Κινέζους χάκερ.

This entry was posted on Δευτέρα, Φεβρουάριος 18th, 2013 at 19:48 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply