Η Google ανοίγει δικά της καταστήματαΠριν τα Χριστούγεννα θα έχει εγκαινιάσει η Google τα πρώτα δικά της καταστήματα σε αμερικανικές πόλεις. Αυτό αναφέρει το μπλογκ 9to5Google, επικαλούμενο “εξαιρετικά αξιόπιστη πηγή.” Σύμφωνα με την ανάρτηση, τα καταστήματα θα ανοίξουν σε μεγάλα αστικά κέντρα και εκεί θα μπορούν να δοκιμάζουν οι επισκέπτες τα προϊόντα του διαδικτυακού κολοσσού.

Η Google έλαβε αυτή την απόφαση κυρίως εξαιτίας των νέων γυαλιών, που θα λανσάρει και επιτρέπουν τη σύνδεση με το διαδίκτυο. Το Project Glas, όπως ονομάζονται τα φουτουριστικά “ψηφιακά γυαλιά”, αποτελεί μία νέα τεχνολογία, την οποία θα θέλουν σίγουρα να δοκιμάσουν πολλοί πελάτες πριν την αγοράσουν.

Μετά τις Apple και Microsoft πρόκειται για την τρίτη εταιρεία από τον κλάδο της ψηφιακής τεχνολογίας, που ιδρύει μία δική της αλυσίδα λιανικής πώλησης. Ο πρόεδρος της Apple, Τιμ Κουκ, δήλωσε στο 9to5Google πεπεισμένος, ότι η επιτυχία του iPad δεν θα ήταν τόσο μεγάλη, αν δεν είχε δημιουργήσει η εταιρεία δικά της καταστήματα.

Η Google έχει ξεκινήσει πάντως να προετοιμάζει το έδαφος με τη δημιουργία μικρών σημείων ενημέρωσης σε διάφορα αεροδρόμια, ώστε να αναβαθμίσει σταδιακά την επαφή της με τους εν δυνάμει πελάτες της.

 

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.