Και ΠΑΣ και δεν… ΠΑΣΓια να φιλοδοξεί να μπει στην πεντάδα, ο ΠΑΣ Γιάννινα πρέπει να παίρνει νίκες στο γήπεδο του. Ωστόσο, στους «Ζωσιμάδες» έμεινε στο 0-0 με τον Πανθρακικό και έχασε ευκαιρία να γίνει φαβορί για πλέι οφ. Έχασε την ευκαιρία να πάρει σαφές προβάδισμα για την είσοδο στα πλέι οφ και το ευρωπαϊκό όνειρο ο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι Γιαννιώτες αν και έρχονταν από εκπλητικές εμφανίσεις και νίκες στο γήπεδό τους, δεν κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο κόντρα στον Πανθρακικό με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0 στους «Ζωσιμάδες» για την 22η αγωνιστική.

Μέτριο ποιοτικά το παιχνίδι… φαγώθηκαν μεταξύ τους οι δύο σύλλογοι, καθώς οι μεν Ηπειρώτες δεν κατάφεραν να εδραιωθούν περαιτέρω στην Πέμπτη θέση της βαθμολογίας, οι δε Θρακιώτες να κάνουν ακόμη ένα βήμα παραμονής.

Το πρώτο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τον ΠΑΣ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του στον αγωνιστικό χώρο με δύο σουτ από τους Γεωργίου και Ίλιτς, που δεν ανησύχησαν βέβαια. Μετά το 15’, ο Πανθρακικός προσπάθησε να δημιουργήσει επιθετικά, έχοντας δύο καλά σουτ με τον Λουσέρο. Τα λεπτά περνούσαν, χωρίς την μεγάλη φάση, σε ένα μέτριο παιχνίδι, όπου οι δύο ομάδες προσπαθούσαν να θωρακίσουν πρώτα την άμυνά τους και στη συνέχεια να αξιώσουν κάτι καλύτερο, ενώ κι ο αγωνιστικός χώρος δεν ήταν στα καλύτερά του.

Η μετριότητα συνεχίστηκε, με την πιο καλή στιγμή του πρώτου μέρους να έρχεται στο 31’, όταν ο Βαϊρουά σένταρε εξαιρετικά για τον Μουνάφο, με τον τελευταίο να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ, να κάνει το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από τα δοκάρια του Ταμπάση.

Στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους, ο ΠΑΣ Γιάννινα ήταν πιο κινητικός, χωρίς φυσικά να δημιουργήσει κινδύνους μπροστά από την εστία των φιλοξενούμενων, με τον Ίλιτς στο 60’ να βγαίνει αρκετά πλάγια και να μην μπορεί να πιάσει καλά το σουτ. Στη συνέχεια, οι παίκτες του Δερμιτζάκη ανέβηκαν, κέρδισαν κάποια μέτρα στο γήπεδο και είχαν μεγάλη ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Όταν στο 71’ ο Σερφά έπιασε κεφαλιά-πάσα για τον Παπαδόπουλο, ο οποίος από κοντά έκανε την προβολή, με τον Φεγκρούς να λέει «όχι» πάνω στην γραμμή και να κρατά το μηδέν. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε τίποτα άλλο, με το 0-0 να μένει μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

Tα επίσημα στιγμιότυπα της Nova από την αναμέτρηση ΠΑΣ Γιάννινα – Πανθρακικός για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας:

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Ταμπάσης (49’ Φεγκρούς), Πάντος, Λίλα, Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Μιχαήλ, Γιάκος (70’ Γιάκος), Τσουκαλάς, Γεωργίου (83’ Νηκλιτσιώτης), Κοροβέσης, Ίλιτς.

Στον πάγκο: Αυγενικού, Κεϊτά, Ντάσιος, Μπέριος

Πανθρακικός (Παύλος Δερμιτζάκης): Βρονταράς, Βαϊρουά (59’ Καστελάν), Παπαδόπουλος, Λουσέρο, Σερφά, Ντιόγκο (80’ Μελίσσης), Μουνάφο, Τζάνης (86’ Μίνγκας), Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Λαδάκης.

Στον πάγκο: Αθανασιάδης, Κοντογουλίδης, Μακρυδημήτρης, Γωνιάδης

Αποστόλης Σπυρόπουλος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.