http://4.bp.blogspot.com/-81s6bJ3mFPE/UR-XhGB60iI/AAAAAAABqf0/KNAXDPXODUs/s1600/535879.jpgΣε videoclip θα συμμετάσχει η Ζέτα Θεοδωροπούλου και μάλιστα σε πρωταγωνιστικό ρόλο .. Και όχι μόνο αυτό .. Τραγουδάει κιόλας!!

Το τραγούδι λέγεται “Πές πως με θες” και αποτελεί συνεργασία του γνωστού Dj Gee Sailod και του 18χρονου(!!!) παρακαλώ τραγουδιστή Georgio-X ..

Σας αποκαλύπτουμε πως έγινε η συνεργασία, η πρόταση στη Ζέτα και το story του videoclip που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον άλλο μήνα!

Ας τα πάρουμε από την αρχή..

Ο  Dj Gee Sailod έτυχε να ακούσει τον  Georgio-X σε μία εμφάνιση με την Ελένη Φουρέιρα, τον David Morales και τους vegas..

Ο γνωστός Dj της Μυκόνου αμέσως μετά πρότεινε στον 18χρονο τραγουδιστή να διασκευάσουν στα ελληνικά ένα τραγούδι που είχε γράψει για μια δισκογραφική της Ιταλίας . Η απάντηση ήταν θετική και έτσι ο Dj Gee Sailod έβαλε τη μουσική και ο Georgio-X  τους στίχους σε ένα δυνατό house κομμάτι.

Εκεί ήρθε η πρόταση στην όμορφη Ζέτα Θεοδωροπούλου.. Η οποία όχι μόνο θα πρωταγωνιστήσει στο videoclip αλλά το ρίχνει και στο τραγούδι!!

Το videoclip θα μοιάζει με ταινία μικρού μήκους με τη Ζέτα να παίζει το ρόλο μιας διάσημης, πλούσιας και sexy τραγουδίστριας η οποία φτάνει σε ένα χώρο γεμάτο δημοσιογράφους με ένα πολυτελές αμάξι και περπατάει στο κόκκινο χαλί.. Τη Ζέτα θα ερωτευτεί ο Georgio-X μόλις περάσει από μπροστά του … Και εκεί θα ξεκινήσει μια ιστορία έρωτα..

Το τραγούδι με ελληνικό στίχο θα κυκλοφορήσει από βδομάδα ενώ αναμένουμε το videoclip στο τέλος του μήνα..

επιμέλεια: Λουκία Σχοινά στο  www.lay-out.gr

Star-fm.gr: Απόκλειστικά το νέο τραγούδι θα το ακούσετε από τον Star-Fm 933

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.