Ένα κάρφωμα του Γιουσέιν Μπολτ έκλεψε την παράσταση στον αγώνα των διασημοτήτων που έγινε στο άνοιγμα της αυλαίας του All Star Weekend στο Χιούστον

Κάρφωμα Μπολτ στο All Star Game (video)

Καριέρα και στο μπάσκετ απέδειξε πως θα μπορούσε να κάνει ο Γιουσέιν Μπολτ. Ο Τζαμαϊκανός σπρίντερ έκλεψε την παράσταση στον αγώνα των διασημοτήτων που έγινε στο άνοιγμα της αυλαίας του All Star Weekend στο Χιούστον.

Με ένα εντυπωσιακό κάρφωμα άφησε άπαντες με ανοικτό το στόμα και επισκίασε τον κωμικό Κέβιν Χαρτ, που οδήγησε τους σταρ της Δύσης στη νίκη με 58-38 απέναντι σε αυτούς της Ανατολής έχοντας 13 πόντους και κερδίζοντας τον τίτλο του MVP.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα ήταν και η «γεμάτη» εμφάνιση του Υπουργού Παιδείας των ΗΠΑ, Άρνε Ντάνκαν, ο οποίος είχε 11 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασίστ στο παιχνίδι. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν οι Ντικέμπε Μουτόμπο, Κλάιντ Ντρέξλερ, Ne-Yo, Νικ Κάνον και Common, ενώ προπονητής της ομάδας της Δύσης ήταν ο Τζέιμς Χάρντεν και σε αυτή της Ανατολής ο Ράσελ Γουέστμπρουκ με βοηθό την Κουίν Λατίφα.

www.sport-fm.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.