Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Τέσσερις ελαφρά τραυματίες από συμπλοκές αγροτών και αστυνομικών στο μπλόκο της Νίκαιας

Φεβρουάριος 16th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τέσσερις ελαφρά τραυματίες από συμπλοκές αγροτών και αστυνομικών στο μπλόκο της ΝίκαιαςΣυμπλοκές μεταξύ αγροτών και αστυνομικών σημειώθηκαν το Σάββατο στο μπλόκο της Νίκαιας, στη Λάρισα.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν ομάδες αγροτών προσπάθησαν να καταλάβουν το οδόστρωμα της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Αθηνών και να πραγματοποιήσουν καθιστική διαμαρτυρία. Αστυνομικές δυνάμεις τους εμπόδισαν, κάνοντας χρήση χημικών, με αποτέλεσμα να σημειωθούν συμπλοκές.

Σύμφωνα με τους οργανωτές της κινητοποίησης, τραυματίστηκαν ελαφρά τέσσερις αγρότες.

Η κυκλοφορία στο εθνικό δίκτυο διεξάγεται κανονικά, ενώ για την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι, οι υπεύθυνοι του μπλόκου έχουν καλέσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους αγρότες της Θεσσαλίας, στον κόμβο της Νίκαιας.

Τη Δευτέρα, εκπρόσωποι των αγροτών θα μεταβούν στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθούν με αρχηγούς και αντιπροσωπείες των κομμάτων.

ΤΑ ΝΕΑ

This entry was posted on Σάββατο, Φεβρουάριος 16th, 2013 at 20:21 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply