Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Αν είχα Facebook το ’90, πολλά πράγματα θα είχαν πάει καλύτερα

Φεβρουάριος 16th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Δηλώνει συγκινημένος για τα μηνύματα που δέχεται από τους πολίτες. Τι έγραψε στον λογαριασμό του…

Μήνυμα μέσω Facebook έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός και επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, δηλώνοντας συγκινημένος για τις εκδηλώσεις αγάπης που δέχεται στο διαδίκτυο.

Ο κ. Μητσοτάκης, διαπιστώνει μάλιστα τη δύναμη των ιστοσελίδων κοινωνικής δικτύωσης, σημειώνοντας ότι αν είχε τέτοιες δυνατότητες επικοινωνίας, όταν κυβερνούσε τα πράγματα θα μπορούσαν να πάνε καλύτερα

“Αν είχα την κρίσιμη εποχή του ’90 αυτή τη δυνατότητα επικοινωνίας που μου δίνει το Facebook, πολλά πράγματα μπορεί να είχαν πάει καλύτερα.

Η υστεροφημία δεν ήταν ποτέ κίνητρο των πράξεών μου, οι εκδηλώσεις σας όμως, φυσικό είναι, με συγκινούν βαθύτατα και σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης”

Αυτό ήταν το μήνυμα που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό του το μεσημέρι του Σαββάτου, μαζί με την παραπάνω φωτογραφία.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, είναι ο μεγαλύτερος σε ηλικία Έλληνας πρωθυπουργός με επίσημο λογαριασμό στο Facebook.

Η σελίδα του ήδη μετράει πάνω από 2.500 Likes, ενώ τα σχόλια είναι εκατοντάδες, καθώς στον λογαριασμό ανεβαίνουν πολλές φωτογραφίες και από την πολιτική, αλλά και από προσωπικές στιγμές του πρώην πρωθυπουργού.

Ο κ. Μητσοτάκης πείστηκε από ομάδα νέων υποστηρικτών του, όχι μόνο να δημιουργηθεί επίσημος λογαριασμός, αλλά να τους εμπιστευτεί και το αρχείο του!

Στις 25 Φεβρουαρίου θα παρουσιαστεί βιβλίο, που θα εξιστορεί την περίοδο της διακυβέρνησης της χώρας από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.

www.news247.gr

This entry was posted on Σάββατο, Φεβρουάριος 16th, 2013 at 18:05 and is filed under ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply