Το 18μηνών αγοράκι βρέθηκε στο κοιμητήριο στον Ύψωνα. Περαστικός από την περιοχή άκουσε κλάματα και όταν πήγε κοντά να δει τι γίνεται διαπίστωσε ότι ήταν ο μικρός Σταύρος, για τον εντοπισμό του οποίου είχε σημάνει συναγερμός.

Η καταγγελία για την εξαφάνιση του παιδιού έγινε γύρω στις 08:00 το πρωί. Συγκεκριμένα, το αγοράκι βρισκόταν στη βεράντα του σπιτιού του παππού του στον Ύψωνα. Ο τελευταίος μπήκε στο σπίτι και όταν εξήλθε, το παιδάκι έλειπε.

Σύμφωνα με μαρτυρία, κατά την ώρα της εξαφάνισης εθεάθη στην περιοχή αυτοκίνητο ενοικιάσεως γαλάζιου χρώματος.

Από την πρώτη στιγμή κινητοποιήθηκαν όλοι για τον εντοπισμό του και στην αστυνομία ανακρίνονται πλέον τρία πρόσωπα, ανάμεσά τους αλλοδαποί που διαμένουν στην περιοχή και ένας οικογενειακός φίλος.

Αεροδρόμια και λιμάνια έκλεισαν άμεσα, για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο οι δράστες ή ο δράστης να διαφύγει από την Κύπρο.


Απαγωγή αγοριού από 24hcomcy

Δηλώσεις Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης
Ο Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης Λουκάς Λουκά δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει σχέδιο δράσης της Αστυνομίας για αντιμετώπιση και διαλεύκανση της υπόθεσης απαγωγής του μικρού αγοριού από το σπίτι του παππού και της γιαγιάς του στη Λεμεσό, συστήνοντας σε όλους υπομονή.

Σε δηλώσεις στη Μεννόγια κατά τη διάρκεια των εγκαινίων του χώρου κράτησης απαγορευμένων μεταναστών και κληθείς να αναφέρει που βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για εντοπισμό του αγοριού, ο Υπουργός είπε πως ”είναι στο αρχικό στάδιο αυτή τη στιγμή. Έχω ενημερωθεί από τον Αρχηγό (της Αστυνομίας) αλλά να κάνουμε λίγη υπομονή”.

Σε ερώτηση εάν υπάρχει σχέδιο δράσης απάντησε ”βεβαίως” και πρόσθεσε ότι “πρωταρχικός στόχος είναι να βρεθεί το μωρό”.

Σε παρατήρηση δημοσιογράφου ότι ενδεχομένως οι απαγωγείς να έχουν μεταφέρει το αγοράκι στα κατεχόμενα, ο κ. Λουκά συνέστησε ”να μην κάνουμε υποθέσεις και να μην απαντούμε σε υποθετικές ερωτήσεις. Να κάνουμε λίγη υπομονή για να δούμε που θα καταλήξουν οι έρευνες”.

 

24h.com.cy

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.