Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πάει για λουκέτο ο σταθμός του Προμαχώνα. Έμειναν χωρίς ελληνική σημαία τα σύνορα!

Φεβρουάριος 15th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Εδώ και δύο βδομάδες έπαψε να κυματίζει η ελληνική σημαία στον Προμαχώνα. Χρέη και γραφειοκρατία

Ολοένα και πιο δραματική γίνεται η κατάσταση ελέω κρίσης. Σχεδόν δύο βδομάδες τώρα η ελληνική σημαία έπαψε να κυματίζει στον Προμαχώνα καθώς προέκυψε πρόβλημα στον μηχανισμό του ιστού και ο Δήμος Σιντικής δεν είχε τα μέσα να αποκαταστήσει τη βλάβη.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, ο σταθμός πάει για λουκέτο καθώς χρωστά μόνο στη ΔΕΗ 54.000 ευρώ.

Όπως δηλώνει στην εφημερίδα ο δήμαρχος Σιντικής Απόστολος Καρύδας, κατάφεραν να επιδιορθώσουν τη βλάβη και τώρα ψάχνουν ειδικό καλαθοφόρο όχημα για να παρέμβουν στον ιστό ύψους 30 μέτρων, με σκοπό να επανατοποθετηθεί η σημαία την οποία εξασφάλισαν μέσω χορηγίας!

Την ευθύνη για το εθνικό σύμβολο ανέλαβε ο δήμος στο πλαίσιο μιας χαώδους ανακατάταξης αρμοδιοτήτων που συμβαίνει σε διάφορες περιοχές της επικράτειας καθώς πολλοί φορεία του Δημοσίου προσπαθούν να γλιτώσουν έξοδα που συνεπάγονται οι υποχρεώσεις τους. Κινδυνεύει μάλιστα να κλείσει ολόκληρος ο Συνοριακός Σταθμός Προμαχώνα ο οποίος μεταβιβάστηκε στο Δήμο Σιντικής από την Εταιρεία Ακινήτων Δημοσίου (ΕΤΑΔ).

Ο δήμαρχος ζητά επειγόντως βοήθεια από το υπουργείο Εσωτερικών διότι δεν μπορεί να πληρώσει το λογαριασμό της ΔΕΗ για την ηλεκτροδότηση του ακινήτου και το χρέος έφτασε στις 54.000 ευρώ την 1η Δεκεμβρίου 2012 και συνεχίζει να συσσωρεύεται.

www.news247.gr

This entry was posted on Παρασκευή, Φεβρουάριος 15th, 2013 at 20:50 and is filed under ΠΑΡΑΞΕΝΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply