Σε ρυθμούς Γιουρόπα Λιγκ, κινείται ο Ολυμπιακός που απόψε αντιμετωπίζει την Λεβάντε στο πρώτο μεταξύ τους ματς πλαίσιο των 32 της διοργάνωσης.

Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης, είναι ο Ισπανός τεχνικός των ερυθρόλευκων, Μίτσελ, που συγκέντρωσε τα φώτα της δημοσιότητας από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην χώρα του.

Ο Ισπανός προπονητής κράτησε κλειστά τα χαρτιά του στη χθεσινή τελευταία προπόνηση που έγινε στο Λεβάντε, χρησιμοποίησε δύο ομάδες εννέα παικτών έχοντας στη μία τους Κάρολ, Μανιάτη, Κοντρέρας, Λυκογιάννη, Ιμπαγάσα, Μοντέστο, Βλαχοδήμο, Αμπντούν και Τζεμπούρ και στην άλλη τους Μέγερι, Παπαδόπουλο, Μανωλά, Χολέμπας, Σιόβα, Γκρέκο, Μασάντο, Φετφατζίδη και Μήτρογλου, ενώ ο Φέισα ήταν μπαλαντέρ.

Το πιθανότερο είναι ένα σχήμα 4-2-3-1 με τους Μέγερι (τερματοφύλακας), Μανιάτη (δεξί μπακ), Χολέμπας (αριστερό μπακ), Μανωλά-Σιόβα ή Κοντρέρας (στόπερ), Φέισα, Μοντέστο ή Γκρέκο, Μασάντο (κέντρο), Βλαχοδήμο, Αμπντούν και Τζεμπούρ ή Μήτρογλου (επίθεση).

Ο Ολυμπιακός θα έχει στο πλευρό του 1.200 φίλους του αλλά και τον Ερνέστο Βαλβέρδε, θα βρεθεί στις κερκίδες μαζί με τον μόνιμο συνεργάτη του, Γιον Ασπιάθου.

Megatv.com

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.