Η αναβολή του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ, δημιουργεί τριγμούς στην ομάδα και οι παίκτες έμειναν ξανά απλήρωτοι

ΑΕΚ: αναβολή του Δ.Σ. με πολλά ερωτηματικά

Μυστήρια πράγματα συμβαίνουν και πάλι στην ΑΕΚ, λίγα μόλις 24ωρα πριν από το μεγάλο ντέρμπι εναντίον του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ.

Τη στιγμή που οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης  πίστευαν ότι θα πάρουν χρήματα από τα έσοδα του ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης (τους είχαν πει το 70% των εισπράξεων), εμφανίστηκε άγνωστος υποψήφιος δανειστής να βάλει 300. 000 ευρώ στο ταμείο της ΠΑΕ με αντάλλαγμα  να του εκχωρηθεί αντίστοιχο ποσό από τα έσοδα της επόμενης χρονιάς.

Ο πρόεδρος Ανδρέας Δημητρέλος κάλεσε έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο με σκοπό να εγκριθεί η εκχώρηση και αμέσως να υπογραφούν τα σχετικά έγγραφα και να μπουν ζεστά 300.000 ευρώ στο ταμείο. Απ’αυτά τα 150.000 ευρώ θα πήγαιναν στους ποδοσφαιριστές που έχουν κάνει μεγάλη υπομονή.  Επίσης 50.000 θα πήγαιναν στην ερασιτεχνική και τα υπόλοιπα στο ταμείο της ΠΑΕ για να πληρωθούν άμεσες υποχρεώσεις.

Το μέλος του ΔΣ, Αντώνης Ηλιόπουλος,  ο οποίος μάλιστα επρόκειτο να παραθέσει γεύμα στους ποδοσφαιριστές στο εστιατόριό του, είχε άλλη άποψη. Αρχικά δυσφόρησε γιατί δεν κρατήθηκαν οι τύποι και δεν είχε προκηρυχθεί το ΔΣ 48 ώρες νωρίτερα, όπως ορίζει ο νόμος. Ζήτησε λοιπόν να μη γίνει το ΔΣ, ενώ με επιστολή του παραιτήθηκε από μέλος.
Τον άγνωστο αυτό δανειστή-επενδυτή , εκπροσωπεί ο Άκης Λιμοντζόγλου, γνωστός φίλος της ομάδας με εισιτήριο διαρκείας επί σειρά ετών.

Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έμαθαν τα νέα και ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι. Μίλησαν όμως τηλεφωνικά μέσω των αρχηγών με τον κ Λιμοντζόγου, ο οποίος τους είπε ότι τη Δευτέρα θα γίνει το ΔΣ και εφόσον εγκρίνει το δάνειο, αμέσως θα μπουν στο λογαριασμό τους τα χρήματα. Οι παίκτες έβγαλαν στη συνέχεια ανακοίνωση με την οποία ευχαριστούσαν τους Δημητρέλο, Μπουρσιανό για την προσπάθεια που κάνουν να βρεθούν χρήματα, αλλά και τον άγνωστο υποψήφιο δανειστή, ενώ στη συνέχεια τόνισαν ότι δεν θα πάνε στο εστιατόριο του κ. Ηλιόπουλου για το γεύμα.
Το θέμα είναι όμως ότι κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι συμβαίνει. Κυρίως υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, γι’αυτό το θέμα και για όλα τα προηγούμενα. Ποιος είναι αυτός ο άνθρωπος που βρέθηκε ξαφνικά να δίνει χρήματα; Τι οδήγησε τον κ. Ηλιόπουλο να κάνει την κίνηση αυτή; Γιατί ξαφνικά ατόνησε το θέμα της εισόδου του Δημήτρη Μελισσανίδη στην ΑΕΚ; Τι θα γίνει τελικά με τον Δημήτρη Βιντιάδη;

Αξίζει να αναφέρουμε ότι πριν από λίγο κυκλοφόρησε η φήμη ότι τα χρήματα αυτά προέρχονται από πρώην υποψήφιο επενδυτή της ΑΕΚ, που έφυγε κακήν κακώς. Όλα αυτά, όμως ,μόνο κακό κάνουν στην ταλαιπωρημένη ομάδα. Μόνο κακό που την φέρνει να κάνει βήματα προς τα…πίσω και όχι μπροστά.

ΔΟΛ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.