http://3.bp.blogspot.com/-RQN43R55dfM/URuXZADTDSI/AAAAAAABpdM/p2fFVzH5TMM/s1600/3.jpgΟ Υποψήφιος πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας Γρεβενών Στέλιος Σκόδρας, σε επιστολή του, αναφέρει τις δυσκολίες που περνά ο κόσμος σήμερα αλλά και για τις μικρές νίκες που μπορούμε να πετύχουμε…
Διαβάστε ολόκληρη την επιστολή:

Η ευθύνη για να τα βγάλουμε πέρα, να τα καταφέρει με άλλα λόγια η χώρα, δεν αφορά μόνο τους πολιτικούς και την Κυβέρνηση, αλλά το σύνολο του ελληνικού Λαού.
Όλοι ξέρουμε ότι σε αυτή τη δύσκολη εποχή, πρέπει να υποστούμε θυσίες.
Πολλές κοινωνικές κατηγορίες πληρώνουν ακριβά το τίμημα.
Όλοι, επομένως, έχουμε συναίσθηση ότι υπάρχουν οι κίνδυνοι στους οποίους αναφέρεστε, αλλά υπάρχει ο μεγάλος κίνδυνος, αν δεν τα καταφέρει η χώρα, να σταματήσει η χρηματοδότηση και άρα να πάμε στα χειρότερα των προβλέψεων.
Με συνετό και μεθοδικό τρόπο πιστεύω ότι μπορούμε να πετύχουμε μικρές νίκες σε επιμέρους σημεία, αλλά ικανές, που να μην οδηγούν σε κοινωνική έκρηξη και να ανταποκριθούμε στις δεσμεύσεις τις οποίες έχει αναλάβει η χώρα.

ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΚΟΔΡΑΣ
ΥΠ. ΠΟΛΙΤΕΥΤΗΣ Ν.Δ. ΓΡΕΒΕΝΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.