ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΕΣ

Διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της κλοπής ρεύματος, ακόμη και στις ακριβές περιοχέ των βορείων προαστίων. Σύμφωνα με την Καθημερινή, μόνο σε ακίνητα με επαγγελματική χρήση η ζημία για τη ΔΕΗ ξεπέρασε τα 40 εκατ. ευρώ μέσα στο 2012 ενώ για την οικιακή κατανάλωση δεν υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία. Ανησυχητικές είναι οι ενδείξεις ότι οι κλοπές ρεύματος πραγματοποιούνται από επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και μάλιστα κατόπι αμοιβής. Η τέχνη της “ρευματοκλοπής” σύμφωνα με το δημοσίευμα ποικίλλει στις εφαρμογές της. Η πλέον διαδεδομένη πρακτική που είναι αδύνατον να εντοπιστεί εάν δεν υπάρξει καταγγελία είναι η αλλοίωση της ένδειξης του μετρητή.

Την ίδια ώρα, η ΔΕΗ ετοιμάζει τιμολόγια κατά περίπτωση σε βιομηχανίες, σουπερ μάρκετ και εμπορικές εταιρείες. Σύμφωνα με Τα Νέα, οι προτάσεις της Επιχείρησης βρίσκονται στο τελικό Στάδιο της επεξεργασίας τους . Πρόκειται για κίνηση με την οποία η ΔΕΗ προσπαθεί να απαντήσει στα πολλά εξώδικα που δέχεται από τους μεγάλους πελάτες της τα οποία φορούν τόσο το ακριβό κόστος ενέργειας όσο και την απουσία εξειδικευμένων τιμολογίων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.