Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

ΠΟΕ – ΟΤΑ: Νέα 48ωρη απεργία

Φεβρουάριος 13th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ως συμπαράσταση στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές

ΠΟΕ - ΟΤΑ: Νέα 48ωρη απεργία την Τετάρτη και την ΠέμπτηΣε 48ωρη πανελλαδική απεργία την Τετάρτη και την Πέμπτη προχώρησε  η ΠΟΕ-ΟΤΑ, εκφράζοντας την συμπαράστασή της στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων στις Κοινωνικές Δομές.

Με ανακοίνωσή της, η ΠΟΕ-ΟΤΑ κάλεσε τους εργαζόμενους στα προγράμματα (όπως το «Βοήθεια στο Σπίτι», «Κ.Δ.Α.Π») και την Τοπική Αυτοδιοίκηση να συμμετάσχουν μαζικά στην συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι εργαζόμενοι διεκδικούν:

  • Νομοθετική ρύθμιση που θα εξασφαλίζει τη συνέχιση της εργασίας του υπηρετούντος προσωπικού στις Κοινωνικές Δομές.
  • Άμεση σύσταση μέσω των ΟΕΥ οργανωμένων Κοινωνικών Υπηρεσιών σε κάθε Δήμο και τη στελέχωση των υπηρεσιών αυτών με την ενσωμάτωση του έμπειρου και εξειδικευμένου προσωπικού.
  • Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων στους εργαζόμενους που παραμένουν απλήρωτοι
  • «Την παύση του σχεδιασμού της κυβέρνησης και της πλειοψηφίας των αιρετών για τη δημιουργία Κοινωνικών Συνεταιρισμών που οδηγεί τις κοινωνικές Δομές σε διάλυση και σε νέα επιβάρυνση του πολίτες».

ΠΟΕ-ΟΤΑ

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 13th, 2013 at 15:33 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply