Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Έκλεψαν ρεύμα 40 εκατ. ευρώ από τη ΔΕΗ το 2012…

Φεβρουάριος 13th, 2013 by Χρήστος Μίμης

ΚΟΛΠΟ ΜΕ ΜΕΤΡΗΤΕΣ

Διαστάσεις παίρνει το φαινόμενο της κλοπής ρεύματος, ακόμη και στις ακριβές περιοχέ των βορείων προαστίων. Σύμφωνα με την Καθημερινή, μόνο σε ακίνητα με επαγγελματική χρήση η ζημία για τη ΔΕΗ ξεπέρασε τα 40 εκατ. ευρώ μέσα στο 2012 ενώ για την οικιακή κατανάλωση δεν υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία. Ανησυχητικές είναι οι ενδείξεις ότι οι κλοπές ρεύματος πραγματοποιούνται από επαγγελματίες ηλεκτρολόγους και μάλιστα κατόπι αμοιβής. Η τέχνη της “ρευματοκλοπής” σύμφωνα με το δημοσίευμα ποικίλλει στις εφαρμογές της. Η πλέον διαδεδομένη πρακτική που είναι αδύνατον να εντοπιστεί εάν δεν υπάρξει καταγγελία είναι η αλλοίωση της ένδειξης του μετρητή.

Την ίδια ώρα, η ΔΕΗ ετοιμάζει τιμολόγια κατά περίπτωση σε βιομηχανίες, σουπερ μάρκετ και εμπορικές εταιρείες. Σύμφωνα με Τα Νέα, οι προτάσεις της Επιχείρησης βρίσκονται στο τελικό Στάδιο της επεξεργασίας τους . Πρόκειται για κίνηση με την οποία η ΔΕΗ προσπαθεί να απαντήσει στα πολλά εξώδικα που δέχεται από τους μεγάλους πελάτες της τα οποία φορούν τόσο το ακριβό κόστος ενέργειας όσο και την απουσία εξειδικευμένων τιμολογίων.

This entry was posted on Τετάρτη, Φεβρουάριος 13th, 2013 at 21:15 and is filed under ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply