Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» στην οποία συμμετέχουν: ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ), ο Σύνδεσμος Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος (ΣΕΒΕ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής Βορείου Ελλάδος (ΣΕΠΒΕ), ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πλεκτικής Ετοίμου Ενδύματος Ελλάδος (ΣΕΠΕΕ), το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ),  το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας (ΠΑΜΑΚ), τα ΚΕΚ ΣΕΒΕ – ΣΒΒΕ – ΔΕΘ και ΕΝΔΥΣΗ, και η εταιρεία ΓΝΩΣΗ Αναπτυξιακή ΑΜΚΕ , προσκαλεί: :

απόφοιτους Πανεπιστημιακής ή Πολυτεχνικής Σχολής, Μηχανικούς ή Πληροφορικούς

  • που θα ήθελαν να επεκτείνουν τις τρέχουσες επαγγελματικές τους δραστηριότητες
  • που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία, και,
  • που σκέφτονται να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση

να συμμετέχουν σε πρόγραμμα απόκτησης εργασιακής εμπειρίας, ή/και επέκτασης των επιχειρηματικών τους δραστηριοτήτων, έτσι ώστε να βρουν δουλειά στην τοπική αγορά εργασίας.

Η διαδικασία έχει ως εξής:

  1. Ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να εκδηλώσει το ενδιαφέρον του με την κατάθεση της αίτησης και των δικαιολογητικών  γιατί οι θέσεις είναι μόνον δέκα (10).
  2. Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «Επιχειρείν και Απασχόληση στη Μεταποίηση» θα καταρτίσει όσους επιλεγούν, παρέχοντας εκπαιδευτικό επίδομα πέντε ευρώ  ανά ώρα εκπαίδευσης (5€/ώρα), θα συμβουλεύσει και θα υποστηρίξει με την εκπόνηση ΔΩΡΕΑΝ επιχειρηματικού σχεδίου για την επέκταση των δραστηριοτήτων των νέων επιστημόνων.
  3. Τέλος, η Α.Σ. θα φέρει σε επαφή τους νέους επιστήμονες με τις επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν  υπηρεσίες συναφείς με το αντικείμενο της δραστηριότητας  αυτών.

 

www.sbbe.gr

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε με τις υπηρεσίες  του Συνδέσμου Βιομηχανιών Βορείου Ελλάδος (ΣΒΒΕ) (αρμόδια κα Χρύσα Πάνου, αριθμ. τηλ. 2310539817 εσωτ.210, e-mail: ch.panou@sbbe.gr).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.