Ο 36χρονος είχε βρεθεί νεκρός σε χαράδρα σε δασική περιοχή κοντά στον κόμβο Ζαγορίου τον Απρίλιο του 2012

http://www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13/12022013gadth.jpgΕξιχνιάστηκε, έπειτα από ενδελεχή έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, η υπόθεση ανθρωποκτονίας σε βάρος ενός 36χρονου, για τον οποίο είχε δηλωθεί αρχικά η εξαφάνισή του και ακολούθησε η ανεύρεση της σορού του εντός χαράδρας (παλαιά εθνική οδός Ιωαννίνων -Τρικάλων). Το φορτηγό του είχε βρεθεί στα Γρεβενά.

Για την υπόθεση συνελήφθη ένας 48χρονος, ο οποίος, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα που διενεργήθηκε, τον Μάρτιο του 2012 στα Ιωάννινα πυροβόλησε τον 36χρονο με υποπολυβόλο τύπου SCORPION στο κεφάλι, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα (11-02) στον Εύοσμο, σε Δ.Χ.Φορτηγό αυτοκίνητο του 48χρονου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα υποπολυβόλο τύπου SCORPION που έφερε γεμιστήρα με τρία φυσίγγια, ένα μπαστούνι του BASEBALL και ένα πτυσσόμενο στιλέτο.

http://www.astynomia.gr/images/stories//2013/photos13/12022013gadth1.jpg

Επίσης, σε έρευνα πατρικής κατοικίας του συλληφθέντα στον Νομό Πέλλας βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν μία μονόκανη κυνηγετική καραμπίνα, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο, ένα μονόκανο κυνηγετικό όπλο τύπου FLOBERT , ένα πιστόλι ρέπλικα, ένα πιστόλι κρότου και φυσίγγια

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.