Σύλληψη για ναρκωτικά στη Σιάτιστα- Παράνομη μεταφορά αλλοδαπού στην Καστοριά…

Την Δευτέρα (11-02) το απόγευμα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Δεσκάτης Γρεβενών, συνέλαβαν τρεις ημεδαπούς 18, 50 και 52 χρονών για κλοπή.

Ειδικότερα, οι τρεις τους αφαίρεσαν από αποθήκη ιδιοκτησίας ενός 55χρονου στην Παλαιοχώρα στο Τριφύλλι Γρεβενών, διάφορα μεταλλικά αντικείμενα και εργαλεία συνολικής αξίας χιλίων οχτακοσίων (1800) ευρώ.

Στη συνέχεια και αφού αναγνωρίσθηκαν από τον παθόντα αντικείμενα που είχαν αφαιρεθεί, στο Ι.Χ.Φ. αγροτικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις Έλληνες υπήκοοι, αυτοί προσήχθησαν αρχικά στο Αστυνομικό Τμήμα Καλαμπάκας Τρικάλων και αμέσως μετά στο Αστυνομικό Τμήμα Δεσκάτης Γρεβενών, όπου και συνελήφθησαν.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γρεβενών.

Κοζάνη: Σύλληψη ατόμου για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κλοπή

Συνελήφθη την Τρίτη (12-02) τις πρώτες πρωινές ώρες, στη Σιάτιστα Κοζάνης, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σιάτιστας Κοζάνης, ένας 28χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και κλοπή.

Ειδικότερα, μετά από αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο όχημα που οδηγούσε ο 28χρονος, βρέθηκε μια συσκευασία που περιείχε μικροποσότητα κάνναβης.

Ακολούθως, σε νομότυπη έρευνα που έγινε σε αποθήκη ιδιοκτησίας του 28χρονου βρέθηκαν, μία χάρτινη συσκευασία που περιείχε κάνναβη και μια πινακίδα κυκλοφορίας, για την οποία δηλώθηκε απώλεια την 22/12/2010 στο Α.Τ. Σιάτιστας.

Συνολικά κατασχέθηκε κάνναβη βάρους 5,6 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

Καστοριά: Σύλληψη αλλοδαπού για μεταφορά μη νόμιμης μετανάστριας και πλαστογραφία πιστοποιητικών

Συνελήφθη την Δευτέρα (11-02) τις βραδινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καστοριάς, στα Κορέστεια Καστοριάς, 45χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, για μεταφορά αλλοδαπής, μη νόμιμης μετανάστριας και πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Συγκεκριμένα, από έλεγχο που έγινε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, διαπιστώθηκε ότι ο 45χρονος οδηγός μετέφερε προς το εσωτερικό της χώρας 27χρονη ομοεθνή του, μη νόμιμη μετανάστρια, η οποία είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας, στερούνταν νομίμων εγγράφων εισόδου και παραμονής και κατείχε πλαστό διαβατήριο.

Ομοίως, ύστερα από αστυνομικό έλεγχο, διαπιστώθηκε ότι και ο 45χρονος είχε εισέλθει παράνομα στη χώρα μας και έφερε διαβατήριο με πλαστά αποτυπώματα σφραγίδας.
Κατασχέθηκαν:
• το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο,
• δύο (2) κινητά τηλέφωνα και
• δύο (2) πλαστά διαβατήρια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.