http://3.bp.blogspot.com/-RgfPlb0dYuU/URnnFx_lOkI/AAAAAAABo4E/LNXoXraCxDc/s1600/images+44.jpgΛίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας (11/02) ενημερώθηκε η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαϊδας από την Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας Δυτικής Μακεδονίας και από το αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας προκειμένου να βοηθήσει στις έρευνες αγνοούμενου από το χωριό Αναρράχη του Δήμου Εορδαίας ο οποίος αγνοείται από την περασμένη Πέμπτη.

Σύμφωνα με το kozan.gr, στις 4 το απόγευμα,  12 μέλη της Ε.Δ.Ο.Π ξεκίνησαν μαζί με την αστυνομία και την πυροσβεστική υπηρεσία τις έρευνες Αργά το απόγευμα οι έρευνες επικεντρώθηκαν στο χωριό Ασβεστόπετρα του δήμου Εορδαίας , όπου υπήρξε πληροφορία ότι κάτοικος του χωριού είδε τον αγνοούμενο εχθές το πρωί Δυστυχώς οι έρευνες μέχρι αργά το απόγευμα ήταν άκαρπες. Ο αγνοούμενος ονομάζεται Πάσχος Χρήστος και είναι 68 χρονών. Οι έρευνες συνεχίζονται.

Δείτε το Video του Κώστα Μαυρίδη από το www.eordaia.org:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.