Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Σε διαθεσιμότητα ο Ταξίαρχος που ήταν υπεύθυνος για τον τελικό κυπέλου

Φεβρουάριος 11th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Με εντολή Δένδια

Δύο συλλήψεις για τα επεισόδια στον τελικό μπάσκετΣε διαθεσιμότητα τέθηκε με εντολή του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο Ταξίαρχος που ήταν επικεφαλής των μέτρων ασφαλείας στον τελικό κυπέλου, ενώ αποφασίσθηκε να διεξαχθεί Ένορκη Διοικητική Εξέταση εις βάρος 24 Αξιωματικών της Ελληνικής Αστυνομίας, για τα επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Κλειστό Γήπεδο του Ελληνικού.

Τα παραπάνω προέκυψαν έπειτα από σύσκεψη που συγκάλεσε το πρωί της Δευτέρας ο Υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας.

Σύμφωνα με το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη, κ. Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, ο Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Νικόλαος Παπαγιαννόπουλος και ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής, Υποστράτηγος Ιωάννης Δικόπουλος.

Ο κ. Δένδιας αναφέρθηκε στην ανάγκη εφαρμογής στην πράξη της εκπεφρασμένης βούλησης της Πολιτείας για πάταξη της βίας στους αθλητικούς χώρους, ώστε να μην επαναληφθούν σκηνές σαν αυτές που είδε το πανελλήνιο, μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης.

Σκηνές με τις οποίες, όπως χαρακτηριστικά επισήμανε, όχι μόνο αμαυρώνεται το αθλητικό ιδεώδες αλλά και τραυματίζεται η διεθνής εικόνα της χώρας μας.

This entry was posted on Δευτέρα, Φεβρουάριος 11th, 2013 at 18:41 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ - ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ, ΜΠΑΣΚΕΤ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply