Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Κλιμακώνουν τον αγώνα τους οι αγρότες: “Καθημερινός αποκλεισμός του εθνικού οδικού δικτύου”

Φεβρουάριος 10th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Ζητούν συνάντηση με τον πρωθυπουργό

http://img.protothema.gr/5120324678CD0287AA53AC43A7D74F3F.jpg

Τον πανελλαδικό συντονισμό για την κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους αποφάσισαν οι αγρότες από 35 «μπλόκα» στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποίησαν στη Νίκαια.

Οι αγρότες αποφάσισαν να συνεχίσουν τον αγώνα, προκειμένου η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους και προς αυτή την κατεύθυνση έλαβαν τρεις αποφάσεις:

να υπάρξει πανελλαδικός συντονισμός με τη σύσταση συντονιστικού οργάνου
να ζητηθεί συνάντηση με τον πρωθυπουργό
να πραγματοποιείται, σε καθημερινή βάση, αποκλεισμός του εθνικού οδικού δικτύου σε όλα τα σημεία συγκέντρωσης τρακτέρ, από τις δύο έως τις τρεις το μεσημέρι

Παράλληλα, καλούν κι άλλους αγρότες να δυναμώσουν τα μπλόκα τους, αλλά και όλους τους φορείς να στηρίξουν τον αγώνα τους.

Σύμφωνα με τα Νέα, μετά την ολοκλήρωση της τρίωρης συνεδρίασης, εκατοντάδες αγρότες ανέβηκαν στην Εθνική Οδό, στο ύψος του κόμβου της Νίκαιας, παρά τις ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, όπου και παραμένουν διαμαρτυρόμενοι, έχοντας αποκλείσει και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

This entry was posted on Κυριακή, Φεβρουάριος 10th, 2013 at 18:25 and is filed under ΕΡΓΑΣΙΑ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply