Εφοδος σε ξενοδοχείο όπου διέμειναν οι διαφυγόντες της ληστείας στην ΚοζάνηΣε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες, έρευνα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Ειδικών Εγκλημάτων Βίας (ΔΑΕΕΒ) της ΕΛ.ΑΣ. σε 2 δωμάτια ξενοδοχείου στην περιοχή του Βόλου όπου διέμειναν στις 30 και 31 Ιανουαρίου μέλη της ομάδας που διέπραξε τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης.

Μετά από πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες οι διαφυγόντες της ληστείας κινούνταν στην περιοχή του Βόλου, οι αστυνομικοί εντόπισαν τα δυο τρίκλινα τα οποία νοικιάστηκαν με πλαστή ταυτότητα που είχε βρεθεί στη γιάφκα του Χαλανδρίου.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, τα άτομα που νοίκιασαν τα δωμάτια είχαν μαζί τους τσάντες και σακίδια τα οποία πιθανολογείται ότι περιείχαν οπλισμό. Οι αστυνομικοί ερευνούν τα δωμάτια προκειμένου να εντοπίσουν αποτυπώματα και ίχνη DNA.

Όσον αφορά τους τέσσερις που έχουν ήδη συλληφθεί για τη διπλή ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και κατηγορούνται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση, η ΕΛΑΣ παρουσίασε χθες το πόρισμα της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων, σύμφωνα με το οποίο τα τραύματα των τεσσάρων συλληφθέντων είναι αποτέλεσμα της συμπλοκής με τους αστυνομικούς κατά την επιχείρηση σύλληψής τους.

Προς επίρρωση του πορίσματος, η ΕΛ.ΑΣ έδωσε στην δημοσιότητα νέες φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη ληστεία της Κοζάνης, ώστε να αποδείξει ότι χτυπήθηκαν όταν αντιστάθηκαν στην σύλληψή τους και όχι κατά τη διάρκεια κράτησης τους.

ΕΘΝΟΣ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.