Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Πανελλήνιο ρεκόρ και διπλό όριο για την Νικόλ Κυριακοπούλου

9 Φεβρουαρίου, 2013 by Χρήστος Μίμης

Στο μίτινγκ του Μπούμπκα!

Στα 4,60 μέτρα «πέταξε» η Νικόλ Κυριακοπούλου στο μίτινγκ του Ντόνετσκ. H Ελληνίδα πρωταθλήτρια έκανε άλμα που ισοδυναμεί με πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου., στο μίτινγκ που διοργανώνει ο Σεργκέι Μπούμπκα. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με την επίδοση αυτή έτσι έπιασε το όριο τόσο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου όσο και για το Παγκόσμιο ανοικτού.

Αυτή ήταν η 2η εμφάνιση για την άλτρια που ανήκει στον ΑΓΕΣ Κάμειρο, η οποία στη δεύτερη προσπάθεια πέρασε τα 4,35 μ. και τα 4,45 μ., όπου ήδη είχε πετύχει τον πρώτο στόχο της (όριο για το Ευρωπαϊκό).

Στην πορεία ο πήχης ανέβηκε στα 4,55 μ., με την Κυριακοπούλου να περνά επίσης με τη δεύτερη προσπάθειά της. Ήταν η δεύτερη φορά που ισοφάριζε το πανελλήνιο ρεκόρ κλειστού στίβου, αφού το είχε πετύχει στις 19 Φεβρουαρίου του 2011 και το επανέλαβε στις 5 Μαρτίου της ίδιας χρονιάς.

Τρεις φορές όμως ήταν αρκετές για την Κυριακοπούλου, που λίγα λεπτά αργότερα έγραψε νέο πανελλήνιο ρεκόρ. Με το πρώτο της άλμα στα 4,60 μ. το κατέρριψε, σημειώνοντας ταυτόχρονα το υψηλό όριο για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα του καλοκαιριού! Στη συνέχεια δοκίμασε στα 4,65 μ., χωρίς να τα καταφέρει.

ΔΟΛ

This entry was posted on Σάββατο, 9 Φεβρουαρίου, 2013 at 20:32 and is filed under ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΤΙΒΟΣ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply