Γρεβενά – ΝΕΑ- ΕΙΔΗΣΕΙΣ – news- Grebena live GREVENA TV

O No 1 Ραδιοφωνικός σταθμός της Δυτικής Μακεδονίας με έδρα τα Γρεβενά

Ο Πάνος Καμμένος στο Αμύνταιο και στα Ορυχεία της ΔΕΗ

Φεβρουάριος 9th, 2013 by Χρήστος Μίμης

Τι είπε για τα ενεργειακά

http://kozanimedia.gr/wp-content/uploads/2013/02/kammenos-2.jpgΟ πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε τους νομούς Φλωρίνης και Κοζάνης. Στο πλαίσιο της επίσκεψής του στο Αμύνταιο Φλωρίνης, ο κ. Καμμένος συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αμυνταίου Μάκη Ιωσηφίδη, καθώς και με εκπροσώπους παραγωγικών και θεσμικών φορέων, με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που απασχολούν το νομό.

kammenos (1)Στη συνέχεια ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων επισκέφθηκε το Λιγνιτικό Κέντρο Δυτικής Μακεδονίας, όπου ξεναγήθηκε στους χώρους του ορυχείου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους.

Τον κ. Καμμένο συνόδευσαν η τομεάρχης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, βουλευτής Κοζάνης Ραχήλ Μακρή, ο τομεάρχης Μακεδονίας-Θράκης, βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης, ο διευθυντής του γραφείου του προέδρου στη Βουλή Γιάννης Γιαννέλης και η πρόεδρος της Νεολαίας του κόμματος Μανταλένα Παπαδοπούλου.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων έκανε την εξής δήλωση:

«Εδώ στο Αμύνταιο, στην πόλη που προΐσταται των ενεργειακών δήμων, ήρθαμε ενόψει του προσυνεδρίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ για τα ενεργειακά θέματα. Επισκέφθηκα τον δήμαρχο και συζήτησα με όλους τους φορείς. Θέλω να πω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για να καταλάβουν όλοι οι πολίτες της χώρας το τι συμβαίνει σήμερα. Η σημερινή αξία της ΔΕΗ βάσει της χρηματιστηριακής αξίας της μετοχής είναι 433 εκατομμύρια ευρώ. Τα αποθέματα λιγνίτη που ανήκουν στη ΔΕΗ είναι αξίας 150 δις ευρώ. Στη μία μονάδα που πωλείται, που προσπαθούν να πουλήσουν, στη μονάδα της Μελίτης, έχουν επενδυθεί 800 εκατομμύρια ευρώ. Ο καθένας ας βγάλει τα συμπεράσματά του. Πάνε να διαπράξουν ένα ακόμα έγκλημα. Δεν θα το επιτρέψουμε.»

kozanimedia.gr

This entry was posted on Σάββατο, Φεβρουάριος 9th, 2013 at 12:22 and is filed under ΚΟΖΑΝΗ. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can skip to the end and leave a response. Pinging is currently not allowed.

Leave a Reply